Filter
Sortera
Visar 8 produkter

Här hittar du hela sortimentet av våra fatbikes, samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis för sitt specifika ändamål. Det här är temperamentsfulla nöjesmaskiner som kombinerar högklassig framkomlighet med solid stabilitet, och samtliga modeller är galet underhållande oavsett underlag. Men vad är då nyckeln till framgång? Det handlar givetvis om en solid helhet, men vi vill nog påstå att däckens generösa kontaktyta mot underlaget är den enskild största anledningen till dessa imponerande cyklars stora populäritet.

Vill du kunna trampa på även där underlaget är svårforcerat, stökigt och mjukt så kommer dessa barnsligt roliga cyklar att väcka ditt habegär. Med en fatbike under fötterna är det mesta möjligt, med dessa extremt underhållande cyklar kan du problemfritt utforska helt nya platser, dessutom oavsett säsong. Vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och vi törs nog lova att det enda som kommer att vara bredare än däcken är det där fåniga leendet.

Dessa kraftfulla cyklar är skapade för dig som vill ha så kul som möjligt i så svår terräng som möjligt, vare sig det handlar om soldränkta stränder, vidsträckta fjällmyrar, nypistad manchester eller i mjuk lervälling där andra typer av cyklar har oerhört svårt att ta sig fram. Japp, det här är cyklar som älskar nya äventyr och som friktionsfritt kommer kunna ta dig till platser som du aldrig kunnat drömma om tidigare. 

Fatbikes till din cykel på Spobik.se

Letar du efter en Fatbike så har du hittat rätt!

Här hittar du vårt sortiment av Fatbike´s, det här är äventyrliga cyklar som kombinerar slagkraftiga drivlinor med klassledande framkomlighet på alla typer av utmanande terräng, och samtliga modeller är galet underhållande helt oavsett vilket underlag som gäller för dagen. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av Fatbike´s från välkända tillverkare som Trek, Scott, Rock Machine, Superior och Cannondale för att nämna några.

Här hittar du temperamentsfulla tvåhjulingar som kombinerar övertygande framkomlighet med solid stabilitet, och samtliga modeller besitter egenskaper som gör livet mer äventyrligt och galet mycket roligare. Oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på alla typer av underlag, helt perfekt för kräsna äventyrare som vill kunna korsa både världsdelar och kontinenter.

Allt från lite enklare till sylvassa Fatbike´s med extra allt!

Hos oss hittar du allt från lite enklare Fatbike´s till mer aggressiva hojar, men oavsett vilken typ du väljer så har de alla potentialen att tad dig med på hissnande repor ute i okänd terräng. Det självklara valet för förnuftiga fartdårar som vill kunna ge sig ut på de mest utmanade rundorna utan att behöva vara orolig för att det är hojen som ska sätta begränsningarna.

Är du på jakt efter en äventyrlig cykel som förädlar både balans och teknik? En bekväm MTB som även ställer upp på underhållande helgrundor med bästa kompisarna? En pålitligt transportmedel som både är piggare, kvickare och rappare än din trötta MTB? Och oavsett om du väljer att köpa en lite billigare version eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi noggrant din hoj innan vi levererar den hem till din dörr.

Fatbike är cykeln som ser till att du tar dig fram precis överallt

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av gränslös framkomlighet och ett pålitligt grepp på mjuka underlag så är en Fatbike det perfekta redskapet! Hos oss hittar du rätt hoj, och det spelar ingen roll om du helst kör på släta grusvägar, knagglig kullersten, nypistad manchester eller soldränkta sandstränder för en fatbike levererar imponerande framkomlighet på precis alla typer av underlag.

Personlig hjälp med att hitta rätt Fatbike för dig?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av fordon som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra cyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa Fatbike från oss på Spobik

Att köpa Fatbike från SpoBik är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya Fatbike har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!