Filter
Sortera
Visar 12 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av 26"-mountainbikes, där samtliga modeller är utvalda med omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika syfte. Dessa populära MTB-cyklar är helt rätt val för juniorer och tonåringar, eftersom cyklarna är lite lägre tack vare hjulstorleken. Och oavsett vilken modell du väljer så kan vi garantera att samtliga cyklar levererar högvis med körglädje, imponerande framkomlighet och pålitlig bromsförmåga. 

Dessa robusta 26"-mountainbikes är ofta utrustade med dämpad framgaffel och de har dessutom breda däck för att säkerställa framkomligheten på olika sorters underlag och även för att minimera risken för trista punkteringar. Cyklar har pålitliga bromsar som tillåter snabba stopp och sportiga växelsystem för att du snabbt ska kunna komma upp i hastighet igen. Körställningen är sportig, vilket både ger effektivitet och tydlig uppsikt över omgivningen. Och jo, vi törs lova att du kommer att ha högvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån alla kompisarna  ute i den kuperade terrängen. 

Det här är underhållande cyklar med en bred repertoar som levererar trygg framkomlighet på alla typer av underlag, ett nästan självskrivet alternativ för äventyrliga cyklister som obekymrat vill kunna rulla fram på allt från slät asfalt och knagglig kullersten till kuperade skogsstigar. Optimala redskap för lite yngre cyklister som prioriterar underhållande körglädje och solid funktion men samtidigt vill slippa oroa sig för vilket underlag som kommer härnäst på rundan. Visst, även vuxna kan cykla på en 26"-mountainbike, men vill du kunna köra lite tuffare eller kanske t.o.m. siktar på att ställa upp i nån tävling så rekommenderar vi en 27,5"-mountainbike eller en 29"-mountainbike i stället.

Hela vårt sortiment av mountainbikes med 26-tumshjul

Hos oss hittar du ett stort utbud av mountainbikes med 26-tumshjul! Vi har allt ifrån avskalade terrängcyklar till mer välutrustade MTB-cyklar med alla de praktiska komponenter som gör vardagen lite enklare och lite roligare. Att flyga fram på en mountainbike med 26-tumshjul är ett underhållande och hälsosamt sätt att upptäcka världen på, och du kan vara lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Och oavsett om du är på jakt efter en stabil MTB-cykel som förädlar balansen, en robust hoj för äventyrliga rundor med kompisarna eller en underhållande mountainbike för strapatsrika skogsrundor så kommer du att hitta det du söker i vårt breda sortiment.

Även vuxna kan cykla på en 26"-mountainbike, men vill du kunna köra lite tuffare eller kanske t.o.m. siktar på att motionera eller ställa upp i nån tävling så rekommenderar vi absolute en 27,5"-mountainbike eller en 29"-mountainbike i stället.

Äventyrliga glädjespridare som både är lätthanterliga och pålitliga

En mountainbike med 26-tumshjul bör såklart vara slitstark, lätthanterlig och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är cykelglädjen, den skall tas på absolut största allvar och det är därför samtliga våra MTB-cyklar med 26-tumshjul är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och det kanske bästa av allt, det gynnar faktiskt både barnen och dig som förälder! Cyklisten får en underhållande, lätthanterlig och tålig mountainbike samtidigt som du som förälder uppnår full sinnesro, eftersom du vet att vi på SpoBik ställer minst lika höga krav på juniorcyklarna som vi gör på modellerna för vuxna.

Vi sätter alltid säkerheten i första rummet

Vi på Spobik sätter alltid säkerheten i första rummet, och det gäller om möjligt i ännu större utsträckning för juniormodellerna. Det är verkligen ingen barnlek att bygga driftsäkra och underhållande MTB-cyklar för juniorer och vi lägger ner stora mängder av tid på att leta upp de säkraste och mest lätthanterliga 26-tummarna vi kan hitta. Det handlar inte bara om gedigen stabilitet och effektiva bromsar utan även om reglage som är speciellt anpassade för mindre händer och inte minst om en position i sadeln som skapar god uppsikt över omgivningen och alla medtrafikanter.

Pålitlig slitstyrka som klarar både skoj, stoj och äventyrlig lek 

När du ska köpa en MTB-cykel så vill du såklart att den ska hålla i många år framöver, och samtidigt tåla alla former av lek, utflykter och äventyr. Givetvis så måste barnasinnet få fritt spelrum, men när det väl kommer till kritan så måste en MTB-cykel för barn vara både säker och pålitlig nog för att kunna användas för att cykla till parken, åka på cykelutflykt med eller för skoj, stoj och lek på de utmanande skogsstigarna bakom knuten. Våra mountainbikes med 26-tumshjul är konstruerade för att tåla vardagligt slit och släng, vilket borgar för att de kan gå i arv till syskon eller ge ett bra pris på andrahandsmarknaden.

Cyklar som passar precis lika bra för hen, hon eller han

Det är ingen större skillnad på det som många forfarande kallar för pojkcykel eller flickcykel, det som varierar är vanligtvis formen på ramen, utrustningen och själva färgsättningen. Men en indelning i kategorier känns ju numera lite förlegat och självklart går det precis lika bra för både hen, han eller hon att använda dessa underhållande MTB-cyklar med 26-tumshjul. Du och den mindre cyklisten väljer helt enkelt den modell som ni gillar mest, eller den mountainbike som ni tycker passar er bäst... svårare än så är det inte!

Behöver du hjälp med att hitta rätt MTB-cykel till ditt barn?

Ibland kan det vara lite svårt att veta vilken typ av MTB-cykel som passar bäst till ditt just barn. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika mountainbikes med 26-tumshjul och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel till just ditt barn.

Att köpa mountainbike med 26-tumshjul från Spobik

Att köpa MTB-cykel med 26-tumshjul från oss på Spobik är nästan barnsligt enkelt, och det gäller utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!