Filter
Sortera
Visar 377 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av racer-, cross- & triathloncyklar, där samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Dessa kraftfulla tvåhjulingar besitter en egenskaper som kommer göra ditt liv lite mer äventyrligt, mycket roligare och galet mycket snabbare. Ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som vill kunna briljera på allt från slät asfalt till småstökiga skogsstigar, och vi överdriver inte när vi påstår att alla dessa cyklar levererar svindlande hastigheter, högvis av körglädje, imponerande framkomlighet och pålitlig bromsförmåga. 

Körställningen är alltid framåtlutad och det ökar effektiviteten samt ger en perfekt kombination av komfort och maximal utdelning från varje tramptag. Och jo, vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån din prylgalna granne och stallkompisarna. En indelning i kategorier känns ju nästan lite förlegat och självklart går det precis lika bra för både han, hen eller hon att använda dessa racer-, cross- & triathloncyklar. Men ett par traditionella faktum kvarstår - Det här är rappa tvåhjulingar som på ett rappt, kvickt och snabbt sätt förflyttar dig precis dit du vill med imponerande precision.

Men har inte racer-, cross- & triathloncyklar en förfärligt massa läskiga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du rappt och friktionsfritt glider fram utan att bli varken svettig eller andfådd samtidigt som du hinner njuta av alla vackra vyer och insupa doften av vår underbara svenska natur. Det här är troligen det optimala redskapen för vardagspendlare, äventyrare, och kräsna cyklister som aldrig lämnar något åt slumpen. Du kommer dessutom att kunna skapa nya och mycket mera hälsosamma vanor, eftersom du kommer bygga upp både kondition och styrka på ett effektivt och säkert sätt.

Snabba racer-, cross- & triathloncyklar för alla typer av tillfällen

Här hittar du hela vårt breda sortiment av racer-, cross- & triathloncyklar, de finns ju en rad olika typer av snabba cyklar här handlar det uteslutande om slagkraftiga och effektiva hojar för oss som älskar när det går undan i svängarna. Gemensamt för dessa rappa cyklar är kombinationen av sportiga drivlinor, effektiv kraftöverföring och hastigheter som nästan får det att svida ögonen. Vi erbjuder massor av racer-, cross- & triathloncyklar från välkända tillverkare som Trek, Scott, Merida, MADE, Rock Machine, Superior, Cannondale och Bergamont för att nämna några.

Dessa körglada cyklar utgår från högklassiga stommar som sätter fokus på både effektivitet samt aerodynamik, och de flesta modellerna är dessutom utrustade med gummin som ger lågt rullmotstånd och säkerställer maximal hastighet. De har alltid pålitliga bromsar som medger snabba stopp och sportiga drivlinor som ser till att du kan bibehålla höga hastigheter även över långa distanser. Körställningen ligger nästan alltid åt det mer aggressiva hållet vilket ser till att cyklisten kan nyttja de största muskelgrupperna, och det ökar i sin tur trampeffektiviteten och skapar en högre verkningsgrad. 

Allt från effektiva träningsredskap till vassa speedkulor för nästa race

Här hittar du allt från rappa jobbpendlare som ställer upp oavsett körsträcka till rena speedkulor med potent prestanda och högklassiga komponenter som inte adderar en massa onödig vikt. Körställningen är tydligt framåtlutad, vilket både ökar effektiviteten och sänker luftmotståndet. Många tror att ett bockstyre är obekvämt men vi vill påstå att det är det mest komfortabla och flexibla styret av alla, vilket du snabbt kommer märka på de lite längre söndagsrundorna i glada stallkamraters sällskap. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Det här är slagkraftiga cyklar som ofta kan utrustas med tillbehören som gör dina vardag lite behagligare och lite smidigare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät storstadsdjungel eller ute på slingrande grusvägar för det finns modeller som levererar rätt hastighet på alla dessa typer av underlag. Och oavsett vilken hoj du väljer så är det alltid cyklar av högsta kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Praktiska glädjespridare som både är rappa, pigga och kvicka

Vassa racer-, cross- & triathloncyklar är både rappa, kvicka, effektiva, kursstabila och dessutom säkra att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra racer-, cross- & triathloncyklar är ibland de mest underhållande och mest kompetenta du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du växlar ner och busenkelt trampar ifrån både grannan, sambon och arbetskompisarna i uppförsbackarna. 

Det här är rappa cyklar med en sportig repertoar som levererar höga hastigheter på de flesta typer av underlag, ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som tryggt och snabbt vill kunna rulla fram oavsett väderförhållanden. Dessa effektiva redskap passar både kräsna jobbpendlare och landsvägscyklister som prioriterar underhållande körglädje men samtidigt vill kunna haka på i klungan. Japp, samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mycket snabbare, mer effektiv och betydligt mer intressant.

En vass tvåhjuling som kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av lågt rullmotstånd och hög hastighet så utgör dessa modeller troligen den perfekta motivationen. Och du kan vara helt lugn för samtliga cyklar håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Körställningen på en är oftast tydligt framåtlutad, vilket både ökar effektiviteten och sänker luftmotståndet. Många tror att ett bockstyre är obekvämt men vi vill påstå att det är det mest komfortabla och flexibla styret av alla, vilket du snabbt kommer märka på de lite längre söndagsrundorna i glada stallkamraters sällskap.

Är du på jakt efter en rapp sporthoj som har potential att förädla både lungkapacitet, balans och teknik? En rapp jobbpendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med kompisarna? En pålitligt transportmedel som är betydligt mycket snabbare och rappare än hybriden? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken cykel du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya racer-, cross- eller triathloncykel innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Personlig hjälp med att hitta rätt racer-, cross- & triathloncykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av racer-, cross- eller triathloncykel som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika cyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa racer-, cross- & triathloncykel från oss på Spobik

Att köpa racer-, cross- eller triathloncykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya cykel har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!