Filter
Sortera
Visar 1505 produkter

Köpa cykel? Hos Spobik hittar du ett brett utbud av cyklar med hög kvalitet, från kända varumärken till riktigt bra priser. Vi har allt från MTB's till klassiska damcyklar, hybridcyklar och racercyklar. Alla cyklar monteras, testas och justeras innan vi levererar dem hem till din dörr. Beställ din nya cykel online idag på Spobik!

Cyklar - köp din nya cykel på nätet hos Spobik!

Köp din nya cykel här och öppna dörrarna till en ny upplevelse! Visst är det härligt att drömma sig bort på en ny cykel att kunna susa genom landskapen med? Vi på Spobik strävar efter att ha så stort utbud som möjligt, från billiga allroundcyklar till de dyraste racercyklarna och mountainbikesen. Modellutbudet består av barncyklar, mountainbikes (MTB), hybrider av alla dess slag, racehybrider, citycyklar, cyclocrosser, racercyklar, elcyklar, och standardcyklar (med fotbroms) - allt för att det skall tillgodose allas olika krav på en cykel. Vi vill påstå att Spobik slår de flesta svenska sajter med vårt stora utbud av cyklar.

Hitta rätt cykel

Vi på Spobik tycker att det ska vara enkelt att köpa en cykel. Du måste hitta en modell som passar dina behov, och du måste hitta en storlek som passar din kropp. Därför lägger vi otroligt mycket tid på att beskriva våra cyklar och skapa smarta filter. Vi har även flera Cykelguider som hjälper dig att hitta rätt cykel genom att du svarar på några enkla frågor. Även om vi tror att våra filtreringsmöjligheter (inte minst på kroppslängd!), smarta guider och tydliga beskrivningar hjälper dig att välja rätt cykel så vet vi att man ibland behöver hjälp. Därför har vi ett helt gäng duktiga medarbetare som är redo att hjälpa dig inför köpet via chatt, email och telefon! Tveka inte på att höra av dig!

Det ska vara tryggt att köpa cykel!

Vi på Spobik vill att du som kund ska känna dig trygg & nöjd med ditt köp av cykel. Därför går vi efter Trygg e-handels rekommendationer. Skulle det uppstå en situation där du inte är helt nöjd med ditt cykelköp har du alltid 60 dagars öppet köp!

Cykel

Bra priser är bra.

Alla gillar bra priser. På Spobik erbjuder vi alltid bra priser och kvalitét på produkterna vi levererar till dig som kund.

Cyklar från starka varumärken

Vi erbjuder cyklar från varumärken som Scott, Trek, Nishiki, Merida, Superior, Made, Kronan, Ecoride, Frappe, Skeppshult och många fler. Det är starka varumärken som bygger cyklar med riktigt hög kvalitet. Vi samarbetar bara med märken som gör riktigt fina cyklar, för vi tror att du som kund vill köpa en cykel som håller i många härliga år.

Hemleverans på alla cyklar

Vi levererar alla cyklar från vårt egna lager i Jönköping med Hempaket. Detta innebär det att så fort vi skickat cykeln kontaktar distributören dig och ni bestämmer en dag och tid som passar dig bäst. De lämnar sedan helt enkelt av cykel hemma hos dig, så att du ska slippa släpa din cykel från ett postombud. Smidigt va?