Filter
Sortera
Visar 19 produkter

Här hittar du våra backspeglar som alla ser till att du får bättre uppsikt och en tydligare bild av dina medtrafikanter, samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. En kvalitativ backspegel är verkligen ett ovärderligt verktyg - speciellt för dig som älskar att cykla i lite tätare trafik och vill lite extra bra uppsikt på vad som händer bakom dig. Och oavsett om du letar efter en lite enklare modell eller ett par praktiskt in-/utfällbara när du flyger fram på cykelbanorna så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Våra backspeglar passar de flesta typer av cyklar, då du antingen kan fästa dem via en klämma på styret eller som vissa modeller som kan monteras i ändan på styret. Bara för att du obehindrat vill kunna flyga fram i tät stadstrafik så ska du inte behöva tumma det minsta på den så viktiga säkerheten. Vi har ett omfattande sortiment med massor av olika typer av backspeglar med det gemensamt att de gör ditt liv lite säkrare och ser till att du ser riktigt bra utan att du behöver vrida på huvudet. Hos oss på SpoBik så hittar du alltid backspeglar från väl kända varumärken som t ex Cateye, Zefal, OXC, Topeak och många, många fler.

Backspegel - Köp Backspeglar till din cykel på Spobik.se

En backspegel ökar både din och dina medtrafikanters säkerhet

Här hittar du backspeglarna som ser till att du får bättre uppsikt och en tydligare bild av dina medtrafikanter, samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Backspeglarna passar till de flesta typer av cyklar, och du kan antingen fästa dem via en klämma på styrets utsida eller i ändan på styret via en expanderbar klamma inuti styret. Bara för att du snabbt vill kunna ta dig fram i tät stadstrafik så ska du inte behöva tumma det minsta på den viktiga säkerheten.

En kvalitativ backspegel är verkligen ett ovärderligt verktyg - speciellt för dig som älskar att cykla i lite tätare trafik och vill lite extra bra uppsikt på vad som händer bakom dig. Och oavsett om du letar efter en lite enklare modell eller ett par praktikst in-/utfällbara när du flyger fram på cykelbanorna så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Vi har ett omfattande sortiment med flera olika typer av backspeglar med det gemensamt att de gör ditt liv lite säkrare och ser till att du ser riktigt bra utan att du behöver vrida på huvudet.

Personlig hjälp med att hitta rätt backspegel till din cykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av backspegel som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika backspeglar och hjälper dig gärna att hitta produkten som ger dig bättre uppsikt och högre säkerhet.

Enkelt och smidigt att köpa backspeglar online från Spobik

Att köpa backspegel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt backspegel så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut din nya utrustning så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss hittar du alltid en massa olika backspeglar från väl kända varumärken som t ex Cateye, Zefal, OXC, Topeak och många, många fler.