Filter
Sortera
Visar 21 produkter

Reflexen är en säkerhetsfråga och ett måste enligt lagboken

Reflexens primära funktion är att du ska synas bättre ute i trafiken, och speciellt när ljusförhållandena kanske är lite sämre. Säkerheten går såklart först men reflexen är även ett måste enligt lagboken. När du cyklar i mörker, utan varken reflexer eller belysning, så kommer bilister i genomsnitts att upptäcka dig på 25 meters avstånd. Med en vanlig reflex så fyrdubblar du din synlighet vilket i praktiken skapar massor av extra tid för både bilister och andra medtrafikanter att hinna reagera.

En kvalitativ reflex skapar både ökad synlighet och högre säkerhet!

Här hittar du alla möjliga typer, både reflexvästar, reflexband, reflexpinnar, reflextejp samt reflexer för montering både framtill och baktill. Du hittar även reflexer som går att montera på ekrarna i cykelns hjul, en smart placering som ser till att du syns bättre från sidan och för alla dina medtrafikanter så är det dessutom lättare att urskilja reflexer som är i rörelse. En säker upplevelse har nog aldrig legat närmare till hands!

En pålitlig reflex är kanske världens billigaste livförsäkring 

I denna kategori ingår alla möjliga olika typer av reflexer, både för fast montering på cykeln och avtagbara reflexer som du både kan fästa på cykeln eller på dina egna klädesplagg. Genomgående för alla dessa olika typer av reflexer är att de effektivt maximerar din synlighet samtidigt som de är föredömligt okomplicerade inte adderar en massa onödigt vikt. Vårt grundläggande råd är att du ser till att både du och din cykel alltid är försedda med flera reflexer och dessutom från alla håll och vinklar, allt för att säkerställa att du syns ordentligt på ditt nästa äventyr. 

Behöver du personlig hjälp med att hitta rätt reflexer till din cykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av reflex som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika reflexer och hjälper dig gärna att hitta produkterna som ger dig högre säkerhet och ökad synlighet.

Enkelt och smidigt att köpa reflexer online från oss på Spobik

Att köpa reflexer hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt reflex så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut din nya utrustning så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!