Filter
Sortera
Visar 25 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av pulsband och olika typer av sensorer för din träning, och samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Mätbara mål gör din träning både enklare, roligare och effektivare. Att se när resultaten förbättras gör dig både sporrad och gör att du tar i det där lilla extra när du är ute och tränar. Och oavsett om du letar efter en hastighetssensor, en kadenssensor, en temperatursensor eller olika typer av pulsband så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment.

Vi har ett omfattande sortiment av pulsbanden och sensorerna som effektivt hjälper dig att mäta och hålla koll på din träning samt gör din dagliga träning till en riktigt högklassig upplevelse. Hos oss på SpoBik så hittar du både pulsband och sensorer från väl kända varumärken som t ex Garmin, Bontrager, Wahoo Fitness, BBB, Topeak, Mio, GP och många, många fler.

Pulsband och sensorer

Är du på jakt efter pulsband och olika typer av sensorer för din träning, och oavsett om du letar efter en hastighetssensor, en kadenssensor, en temperatursensor eller olika typer av pulsband så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment. 

Pulsen kan du mäta antingen genom en pulsklocka eller med hjälp av ett pulsband. Studier har visat att pulsband reagerar snabbare på förändringar i pulsen, så är man ute efter en så exakt mätning som möjligt är ett pulsband att föredra över en pulsklocka. Däremot ger båda en väldigt bra överskådlig bild över din puls vid träning och ansträngning. Mätbara mål gör din träning både enklare, roligare och effektivare. Pulsband är perfekt för dig som har höga ambitioner med sin träning och som vill kunna sätta konkreta mål och följa upp dem. Att se när resultaten förbättras gör dig både sporrad och gör att du tar i det där lilla extra när du är ute och tränar. 

Vi har ett omfattande sortiment av pulsbanden och sensorerna som effektivt hjälper dig att mäta och hålla koll på din träning samt gör din dagliga träning till en riktigt högklassig upplevelse. 

Pulsband med ANT+ och Bluetooth

Pulsband brukar vara utrustade med antingen ANT+ eller Bluetooth eller båda delarna. ANT+ fungerar lite som antenn och kommunicerar med ”smarta” föremål som smartphones, smart trainers, kadensmätare och liknande. I detta fall att mäta puls och hjärtrytm med hjälp av pulsbandet. Bluetooth är radiovågor som trådlöst överför data till smarta föremål och har funnits sedan 1994 och är utvecklad av svenska Ericsson, namnet har sitt ursprung i den danske kungen Harald Blåtand.

Personlig hjälp med att hitta rätt pulsband och sensorer?

Ibland kan det vara svårt att veta vilka pulsband och sensorer som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika pulsband och sensorer och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för dina behov.

Enkelt att köpa pulsband och sensorer från oss på Spobik

Att köpa pulsband och sensorer från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt pulsband och sensorer så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du både pulsband och sensorer från väl kända varumärken som t ex Garmin, Bontrager, Wahoo Fitness, BBB, Topeak, Mio, GP och många, många fler.