Kane - Fri frakt hos Cykelkraft!

Sugen på en ny cykel men inte lika sugen på att länsa hela sparkontot? Då föreslår vi en cykel från Kane  - svenskdesignade kvalitetscyklar som inte kostar skjortan. Kane har faktiskt inte mer än ett par år på nacken men har redan hunnit bli en av storfavoriterna bland våra varumärken. 

Majoriteten av modellerna är välutrustade cyklar med hög komfort och fina aluminiumramar, men utan en massa onödiga lyxdetaljer. Men kvaliteten tummar man aldrig på, man bygger uteslutande cyklar som är konstruerade för att kunna stå emot våra kärva Skandinaviska väderförhållanden, vilket gör att de håller både i ur och skur, samt år efter år. 

Kane gör cyklar för alla

Trehundranittioåtta olika modeller och världen bredaste sortiment? Nix, men avsett om du letar efter en sportig herrcykel bra rull eller en vacker damcykel med böljande former så hittar du en bland cyklarna från Kane. Tjatar din 4-åring om en tuff 16-tummare med dämpad framgaffel eller vill din kräsna 12-åring ha en traditionell barncykel med massor av praktiska tillbehör? Inga problem, du hittar alla dessa storsäljare bland Kanes modeller.

Men det som kanske är mest utmärkande för samtliga modeller är att robusta drivlinor från välkända tillverkare kombineras med nätta ramkonstruktioner i aluminium, vilket utöver pålitlig driftsäkerhet gör dem både roliga och smidiga att cykla på. Det här med en låg vikt är något som återkommer genom hela sortiment, allt för att du smärtfritt ska kunna cykla även lite längre sträckor med humöret på topp.

Lång erfarenhet och känsla för snille och smak

Kane tillverkar stilrena cyklar med ett snitt som skulle gjort självaste Sigvard Bernadott stolt, eller ja det är i alla fall vad vi själva tror. Teamet bakom Kane har många års erfarenhet av cyklar och cykling, men det krävs fortfarande många långa timmar bakom skissbordet innan en idé sätts till verket. Men oavsett modell så är själva grundbulten är alltid den samma, att skapa lätthanterliga och snygga kvalitetscyklar som är fullt anpassad för våra nordiska förhållande och dessutom är lite mer prisvärda än de flesta andra varumärken.

Köpa Kane hos Cykelkraft

Att köpa cykel på nätet hos Cykelkraft.se är alltid enkelt, och cyklar från Kane utgör givetvis inget undantag! Vi förslår att du hittar rätt modell genom vår cykelväljare, där du enkelt kan filtrera fram rätt storlek genom att ange din kroppslängd. Känner du dig fortfarande lite osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt cykel så kontaktar du bara vår kundtjänst, ringa, maila eller chatta... du väljer själv! När du väl hittat rätt cykel så monterar, finjusterar och provcyklar vi din cykel innan vi helt utan extra kostnad fraktar den hem till din dörr. Har du köpt tillbehör i samma beställning (t.ex. en flaskhållare eller belysning) så monterar vi givetvis även dessa på din cykel innan vi skickar den hem till dig. Låter det enkelt? Det ska det vara!

Det finns inga produkter som matchar urvalet