Filter
Sortera
Visar 428 produkter

Känslan av att börja cykla är härlig. Här finns ett stort utbud av prisvärda och tåliga barncyklar, i olika modeller, utseenden och hjulstorlekar mellan 12 och 26 tum. Att välja sin första cykel är både lätt och svårt. Viktigast är barnen har roligt och cyklar säkert på en barncykel i rätt storlek som de kan hantera på ett bra sätt. I utbudet finns barncyklar som är mer mountainbikeinriktade eller dirtinspirerade, några har soft design andra mer klassisk utrustade med pakethållare och korg. Oavsett vad ditt barn gillar så finns garanterat något som faller dem i smaken.

Barncyklar - hitta rätt barncykel i rätt storlek till ditt barn.

Här finner du ett heltäckande utbud av billiga och färdigmonterade barncyklar, med eller utan fotbroms från varumärken som MADE, Crescent, Scott, Nishiki, Skeppshult, Merida, Superior, Monark och Kross.

Våra sparkcyklar och gåcyklar kommer från välkända varumärken. Gåcyklar har inga pedaler och inga stödhjul. Barnet sätter fart och bromsar cykeln med fötterna. Farten reglerar barnet själv genom att gå/springa med cykeln. Med en gåcykel hittar barnet snabbt sin egen balans och övergången till en vanlig trampcykel kan i de flesta fall ske helt utan stödhjul.

Våra barncyklar levereras från vårt stora lager med Postens Hempaket och monteras ihop av våra cykelexperter - det enda du som förälder behöver montera är pedalerna och vrida styret rätt. Detta är en stor trygghet för dig som förälder att cykeln blir ihop monterad på ett korrekt sätt så att cykeln blir trafiksäker. Det är det mest värdefulla som skall cykla på cykeln och då är det viktigt att cykeln är säker och lätt att cykla på.

Fotbroms eller skivbroms på barncyklar?

De tvista de lärde - men i slutändan handlar det bara om vad du som förälder är trygg med och vad barnet har lärt sig. Våra barncyklar med fotbroms kommer från framförallt svenska MADE, Crescent och Monark (alla barncyklar i storlekarna från 12”-26” från Crescent finns i fotbromsat utförande.), designade efter våra svenska krav på barncyklar. Barncyklar med skivbromsar kommer oftast från lite sportigare märken som Scott, Merida, Cube, Kross och Nishiki.

Ramarna är anpassade efter barnens kroppsbyggnad och medför att barnet inte ”ligger över cykelramen” som på billigare cykelmärken som helt enkelt bara tillverkar vuxencyklar i små storlekar.

Barncyklar på nätet hos Spobik

Vi kan barncyklar! Att barn har rätt storlek på sin cykel är en viktig säkerhetsfråga som vi på Spobik tar på största allvar. Är du tveksam vilken storlek du ska välja kan du alltid ta hjälp utav våra cykelexperter för vägledning.

Barncykel

Olika typer av barncyklar

Vi erbjuder verkligen barncyklar för alla åldrar, kroppslängder och smaker. Du hittar både mountainbikeliknande barncyklar här, men också de klassiska modellerna som hängt med i många decennier.