Filter
Sortera
Visar 466 produkter

Här hittar du hela vårt breda sortiment av heldämpade mountainbikes, där samtliga modeller är utvalda med omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika syfte. Dessa populära MTB-cyklar briljerar nästan oavsett vad du utsätter dem för och är rätt val för erfarna cyklister som vill kunna maximera hastigheten men även för nybörjare som vill ha en smakstart på karriären. Och oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från snabba grusvägsrallyn till stökiga DH-repor i extremt utmanande terräng, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar högvis av körglädje och solid kursstabilitet. 

Dessa imponerande MTB-cyklar är utrustade med tekniskt avancerade dämpare, robusta hjulset med däck som säkerställer imponerande framkomligheten på olika typer av underlag. Och cyklarna har kraftfulla bromsar som tillåter snabba stopp och de är försedda med spänstiga drivlinor för att du snabbt ska kunna komma upp i hastighet och sedan behålla den. Och jo, vi törs lova att du kommer att ha massor av skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån stallkompisarna ute i terrängen. 

Det här är mångsidiga hojar som går lika bra utför som uppför, och samtliga modeller besitter massor av lekfullhet, förtroendeingivande stabilitet, effektiv kraftöverföring och känns precis lika hemma på din lokala slinga som på outforskade leder i vacker svensk fjällmiljö. Tack vare kombinationen av en välbalanserad geometri och dämpning med högvis av inställningsmöjligheter så sväljer de glupskt och effektivt allt i sin väg. Vilket i praktiken innebär att du problemfritt kan hantera svåra situationer på ett nästan överraskande enkelt sätt. Detta i kombination med pålitliga komponenter gör heldämpade mountaibikes till något alldeles extra... vilket du kommer märka redan efter de första tramptagen.

Men vad säger då bipacksedeln.... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer skapa hälsosammare vanor och du kommer värna om miljön samtidigt som du har galet skoj när du flyger fram ute bland stock och sten. Och oavsett vilken modell du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Heldämpade mountainbikes för både han, hen och hon!

Här hittar du hela vårt imponerande breda sortiment av heldämpade mountainbikes, de finns ju en rad olika typer men gemensamt är att alla dessa mångsidiga hojar kombinerar smidig framkomlighet med solid stabilitet och pålitliga drivlinor med effektiv kraftöverföring. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av heldämpade mountainbikes från välkända tillverkare som Trek, Scott, Merida, Rock Machine, Superior, Bergamont, Moustache, BH och Cannondale för att nämna några.

En heldämpad mountainbike är numera nästan ett måste för dig som vill kunna flyga fram på utmanande leder och banor i Åre, Gesunda, Järvsö och Sälen. Men låt dig inte luras, det här är långt ifrån rena utförscyklar, med en modern heldämpad mountainbke så skulle de flesta av oss kunna cykla mycket snabbare på de flesta typer av underlag, oavsett om stigen lutar nedför eller uppför.

Vi erbjuder massor av temperamentsfulla tvåhjulingar som briljerar nästan oavsett vad du utsätter dem för tack vare kombinationen av effektiv kinematik och väl balanserade slaglängder. Helt rätt val både för den erfarna cyklister som vill kunna maximera hastigheten och även för ambitiösa nybörjare som vill ha en smakstart på karriären. Och oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från snabba grusvägsrallyn till stökiga DH-repor i extremt utmanande terräng, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar högvis av körglädje och effektiv bromsförmåga samt gör din vardag mer äventyrlig, mycket snabbare och mer intressant.

Allt från lite enklare till tävlingsklara heldämpade mountainbikes

Här hittar du allt från mångsidiga pendlare som trivs på alla typer av underlag till fullt tävlingsklara enduromonster som tar dig på hissnande repor ute i de stökigaste branterna. Det här är underhållande cyklar ett smart val för förnuftiga fartdårar som vill kunna ge sig ut på tekniskt krävande rundor utan att behöva vara orolig för vilken typ av underlag som följer härnäst? Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät stadsdjungel eller utmanande skogsterräng för de levererar imponerande framkomlighet på alla typer av underlag.

Oavsett vilken hjulstorlek du väljer så kan du alltid hitta en kombination som levererar bra grepp, klassledande kinematik, rätt hastighet och stabil kursstabilitet, vilket i praktiken innebär ökad trygghet ute i terrängen. Det här är hojar som går precis lika bra utför som uppför, och samtliga modeller besitter lekfullhet, förtroendeingivande stabilitet, effektiv kraftöverföring och känns precis lika hemma på din lokala slinga som på outforskade leder i vacker svensk fjällmiljö. Tack vare kombinationen av en välbalanserad geometri och dämpning med högvis av inställningsmöjligheter så sväljer de glupskt och effektivt allt i sin väg. Och oavsett vilken typ av heldämpad mountainbike du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Rappa glädjespridare som både är underhållande, snabba och pålitliga

En heldämpad mountainbike bör givetvis vara både rapp, kvick, lätthanterlig, effektiv, pålitlig och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på absolut största allvar och det är därför samtliga våra heldämpade mountainbikes är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannan, sambon och alla stallkompisar ute i den kuperade terrängen. 

Men har inte heldämpade mountainbikes en förfärligt massa läskiga bieffekter? Jo, du kommer skapa hälsosammare vanor och du kommer värna om miljön samtidigt som du har galet skoj när du flyger fram ute bland stock och sten. Och oavsett vilken modell du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Ett pålitligt hjälpmedel som hjälper dig att skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av hög hastighet och nästan gränslös framkomlighet så är en heldämpad mountainbike det perfekta hjälpmedlet! Och du kan vara lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. 

Är du på jakt efter ett stabilt träningsredskap som förädlar både lungkapacitet, balans och teknik? En rapp MTB för äventyrliga skogsrundor med bästa kompisarna? En endurohoj för hissnande utförslöpor i bikeparken? En ballistisk skogsmissil som ser till att du kan hantera aggressiva spårval på ett häpnadsväckande enkelt sätt? Eller har du helt enkelt tröttnat på ditt stela gamla skrälle och siktar på att snabbt fylla skåpet med medaljer och bucklor, ja då är en heldämpad mountainbike troligen ditt nya vapen. Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken hoj du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya mountainbike innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt heldämpade mountainbike?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ mountainbike som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra mountainbikes och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel.

Enkelt att köpa heldämpad mountainbike från oss på SpoBik

Att köpa helsdämpad mountainbike hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya mountainbike har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!