Filter
Sortera
Visar 382 produkter

Oavsett vilket sätt du vill cykla med dina barn på, så har vi på SpoBik en rad olika typer av cykelvagnar, cykelbarnstolar, stödhjul, påhängscyklar, träningshandtag och alla andra tillbehör du kan tänka dig i vårt breda sortiment. Vi har barnstolar och andra cykelsitsar som passar till de flesta typer av cyklar. Välj mellan ramfästa eller pakethållarfästa stolar, lutningsbara eller inte, i en mängd olika former, modeller och färger.... och det bästa av allt, samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål.

Och oavsett om du söker en cykelvagn, cykelsits, stödhjul, stödhjul eller nått annat tillbehör så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Vi har ett imponerande omfattande sortiment och alla produkter gör ditt (och barnens) liv lite enklare och alltid levererar snabb och effektiv funktion. Hos oss på SpoBik så hittar du alla möjliga typer av produkter för dig som vill kunna cykla med dina barn från väl kända varumärken som t ex Thule, Hamax, OKBaby, Towwhee, Burley, OXC och Cavo och många, många fler.

Cykla med barn

Oavsett vilket sätt du vill cykla med dina barn på, så har vi på SpoBik en rad olika typer av cykelvagnar, cykelbarnstolar, stödhjul, påhängscyklar, träningshandtag och alla andra tillbehör du kan tänka dig i vårt breda sortiment. Vi har barnstolar och andra cykelsitsar som passar till de flesta typer av cyklar. Välj mellan ramfästa eller pakethållarfästa stolar, lutningsbara eller inte, i en mängd olika former, modeller och färger. Vi har ett imponerande omfattande sortiment och alla produkter gör ditt (och barnens) liv lite enklare och alltid levererar snabb och effektiv funktion.

En barnstol som fästs  på pakethållaren är ofta att rekommendera för cyklar som en lite mindre ram, främst eftersom det kan vara svårt att få plats med en ramfäst variant på dessa. Även när det gäller elcyklar där batteriet är placerat på pakethållaren brukar vi rekommendera en cykelsits med traditionellt fäste för pakethållaren. Barnstolar med ramfäste ger generellt sett en högre komfort, då dess stag ger en viss form av dämpning och gör att stötar och ojämnheter från underlaget inte känns lika mycket för den blivande lille cyklisten. Många av cykelsitsarna går dessutom att vinkla bakåt, allt för att skapa en skönare och mer avslappnad sittställning om barnet skulle somna under färden. Och vi har även ett urval av cykelbarnstolar som skall monteras framtill på styret, vilket kan vara praktiskt om du behöver skjutsa mer än ett barn på cykeln.

Om du ska cykla lite längre sträckor med dina barn, så rekommenderar vi att du istället väljer en cykelvagn. Här hittar du ett stort urval i olika prisklasser, och många av dessa cykelvagnar går även att använda som löpvagnar, skidvagnar eller som en helt vanlig promenadvagn. Det finns vagnar som är anpassade både för 1 barn och för 2 barn, och en dessutom en mängd tillbehör för att vagnen ska kunna hantera allt du önskar på bästa möjliga sätt.

Du hittar även träningshandtag och stödhjul för mindre cyklisterna som precis ska ge sig ut på sina första stapplande turer, allt för att underlätta inlärningsprocessen mot att bli en fullfjädrad cyklist! Men oavsett om du söker en cykelvagn, cykelsits, stödhjul, stödhjul eller nått annat tillbehör så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Personlig hjälp med att hitta rätt utrustning att kunna cykla med barn?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken utrustning som behövs för att du ska kunna cykla med dina barn på det säkraste och bästa möjliga sätet. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt vad som krävs för att du ska kunna cykla med dina barn på ett säkert sätt och hjälper dig mer än gärna att hitta produkterna som passar bäst för era behov.

Enkelt att köpa utrustning att kunna cykla med barn från oss på Spobik

Att köpa utrustning för att du ska kunna cykla med dina barn är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt tillbehör så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du alla möjliga typer av produkter för dig som vill kunna cykla med dina barn från väl kända varumärken som t ex Thule, Hamax, OKBaby, Towwhee, Burley, OXC och Cavo och många, många fler.