Filter
Sortera
Visar 598 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av herrcyklar med hjälpsam eldrift, samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter en bekväm jobbpendlare med extra tryck i pedalerna, ett lätthanterligt transportmedel för helt smärtfri vardagsförflyttning eller ett underhållande redskap för rena njutningsrundor med familjen så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment.

Du ska absolut inte låta dig inte luras av att vi kategoriserat dessa cyklar som specifika för just herrar, en indelning i kategorier känns ju nästan lite förlegat och självklart går det precis lika bra för både hen eller hon att använda dessa effektiva och hjälpsamma elcyklar.

Men faktum kvarstår - Det här är effektiva transportmedel som på ett underhållande och smidigt sätt förflyttar dig precis dit du vill med stor precision. Men har inte elcyklar en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du friktionsfritt glider fram utan att bli varken svettig eller andfådd samtidigt som du hinner njuta av alla vackra vyer och känna doften av vår svensk natur. Du kommer dessutom att kunna skapa nya och mera hälsosamma vanor, eftersom du till skillnad mot vad de flesta tror faktiskt kommer bygga upp konditionen med din nya elcykel.

Hos oss på SpoBik hittar du alltid rätt elcykel för herrar!

Letar du efter en sportig elcykel för killar eller en elassisterad herrcykel med klassiska linjer så har du klickat dig fram till det rätta stället! Vi erbjuder alltid ett brett sortiment av olika typer elcyklar från välkända skandinaviska tillverkare som Kronan, Skeppshult, EcoRide, Nishiki, Batavus samt Winther och även internationella märken som Trek, Scott, Merida, MADE, Frappé, Rock Machine, Superior, Electra, Bergamont, Moustache, Cannondale och Watt Bikes för att nämna några.

Här hittar du allt från traditionella herrcyklar, även kallade gubbcyklar till mer sportiga hybrider och landsvägscyklar samt givetvis mer terrängorienterade elcyklarna för våghalsiga gentlemän som älskar utmanande MTB-cykling i stökig terräng. Och som grädde på moset så erbjuder vi alltid bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en elcykel av oss.

Allt från lite enklare till betydligt mer avancerade elcyklar 

Hos oss hittar du en rad olika typer av elcyklar, allt från de enklare varianterna för dig som bara vill ha något att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med handgjorda lädersadlar och högklassig utrustning eller ett tävlingsklart enduromonster som tar med dig med på hissnande repor i branterna.

För gentlemän som vill använda cykeln till kortare turer men har jobbiga backar på vägen eller smärtfritt vill kunna dra barnen i en cykelvagn, då är en elcykel faktiskt det perfekt alternativet. Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Eller vill du helt enkelt bara komma ut och röra på dig lite oftare? Då är troligen en elassisterad herrcykel det perfekta hjälpmedlet!

Och oavsett om du väljer att köpa en lite billigare elcykel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till din dörr.

Elcyklar med motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En elcykel är utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket tryck dina ben lägger på tramporna, och det känns som en ganska fin bonus är att du slipper komma fram till resans mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett batteri. Alldeles oavsett vilket fabrikat eller vilken  modell av elcykel du väljer från oss på SpoBik så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza, Brose, Sport Drive, Xofo eller SpinTec.

Behöver du hjälp med att hitta rätt elcykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av elcykel som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra elcyklar för herrar och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel.

Enkelt och smidigt att köpa elcykel online från Spobik

Att köpa elcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt imponerande omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya elcykeln blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!