Filter
Sortera
Visar 5 produkter

Du vill ju kunna träna året runt, och framför allt vill du kunna träna utan att behöva transportera dig till det lokala gymmet? För dig som är cyklist så är någon av alla våra cykeltrainers kanske det mest naturliga alternativet, men det finns såklart en rad olika tillfällen då det både är mer underhållande och mer effektivt att träna på en stegmaskin istället. Här hittar du hela vårt sortiment av stegmaskiner och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Idag kan du hitta nästan all typ av utrustning som är fullt anpassad för träning i hemmet, men givetvis finns det en rad olika faktorer som avgör vad som är smartast att prioritera. Du kanske inte har utrymme för stora träningsmaskiner och därför vill ha en smidig liten stegmaskin som inte tar så mycket plats. Och priset är såklart en tungt vägande faktor när det handlar om att införskaffa en stegmaskin till hemmet. Här hos oss på SpoBik hittar du massor olika prisvärda alternativ som alla är anpassade för olika former av daglig träning.

Stegmaskin online på Spobik.se

Stegmaskiner för allt och alla

Att själv kunna styra över träningen spar massor av tid, och det ser dessutom till att du kan motionera betydligt oftare. Här på vår avdelning för stegmaskiner så hittar du uteslutande modeller som är specifikt anpassade för hemmet. Vi vet att vissa dagar kan det vara svårt att att hinna med timmarna på gymmet och då är träning i hemmet det smartaste och effektivaste alternativet. En smidig liten stegmaskin ser till att du enklare kan uppnå alla dina mål och att du kan lägga fokus på kondition, styrka eller rehab i din egna takt. Och när du väl bestämt dig för att skaffa en helt egen stegmaskin så kan du dagligen köra både längre, intensivare och mer effektiva träningspass. 

Borta bra... men hemma är ändå bäst!

Här hos oss på SpoBik så hittar du stegmaskiner som passar både dig och övriga familjemedlemmar. Vi har alla lite olika behov och olika livssituationer. En del föredrar att gå till gymmet och träna tillsammans med andra, medan andra föredrar att komma bort från gymmet för att kunna träna regelbundet med ökad motivation. Många trivs som bäst att träna utan sällskap, och många saknar helt enkelt både tiden eller möjligheten att kunna ta sig till gymmet på daglig basis. Om du har småbarn så kan det ibland vara svårt att kunna åka iväg under längre perioder, och då kan en stegmaskin ofta det smartaste alternativet. Men oavsett vilken grupp du tillhör så är det alltid praktiskt att ha en helt egen, speciellt för dagar då tiden inte räcket till.

Vilka är fördelarna med en stegmaskin?

 • Alltid redo för nästa träningspass
 • Inga långa köer till din älskade favoritmaskin
 • Du kan träna när det passar dig
 • Lågt underhållsbehov
 • Utmärk redskap för din rehab
 • Bygger muskler och ökar syreupptagningsförmågan
 • Lågt underhållsbehov
 • Alternativet som ser till att du slipper löpande kostnader
 • Upptar minimalt med utrymme 
 • Du befinner dig i en behaglig miljö som är helt fri från dålig lukt
 • Du slipper trängseln i de svettiga omklädningsrummet

Att köpa stegmaskin från SpoBik

Att köpa en stegmaskin från oss på Spobik är alltid enkelt, helt utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt breda sortiment. Känner du dig fortfarande det minsta osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!