Filter
Sortera
Visar 12 produkter

Här hittar du samtliga våra trainers med direktdrift som ser till att du kan fortsätta träna när hösten kommer och förhållandena slutligen sätter stopp för årets utomhuscykling, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. En modern trainer med direktdrift funkar lika bra för nybörjaren som vill komma väl förberedd till vårsäsongen som för erfarna cyklister som vill bevara eller bättra på formen inför den säsong som komma skall.

Och oavsett om du letar efter en komplett inomhuscykel, en avancerad smart trainer med direkt drift eller en lite enklare och smidigt hopfällbar modell så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Nedan hittar du en rad olika typer av trainers med direkt drift i olika prisklasser, men gemensamt för samtliga modeller är att de är effektiva träningsredskap som är designade för att du ska kunna ta din cykling till nästa nivå. Vill säljer endast modeller som är tillverkade av välrenommerad företag som Wahoo Fitness, Saris, Tacx, Oreka och Elite.

Direktdrift trainer - Köp Cykeltrainer med direktdrift på Spobik.se

Direktdrift

Med direktdrift är det utan bakhjul som gäller, kassetten sitter istället monterad direkt på trainern och du fäster cykeln (utan bakhjulet) direkt på trainern via cykelns bakaxel. Direktdrift skapar både en mer realistisk upplevelse, det kraftfullaste motståndet och dessutom den lägst ljudvolymen. Normalt sett justeras motståndet elektroniskt och nu för tiden är i princip alla trainers med direktdrift interaktivt "smarta", vilket enkelt förklarat innebär att motståndet styrs automatiskt via den applikation som du föredrar. De lite dyrare modellerna klarar dessutom oftast av att simulera lutning, och använder du t ex Zwift i kombination med direktdrift får du en imponerande realistisk cykelkänsla.

Träningsredskapet som ständigt ökar i populäritet!

Förr var inomhuscykling i princip en otänkbar idé, det skedde bara under de allra värsta väderförhållandena eller när idrottare skulle återhämta sig från skador med olika former av rehabilitering. Nu för tiden är det däremot mycket vanligt för alla typer av cyklister (både glada amatörer och inbitna cykelproffs) att fortsätta med sin inomhusträning med en trainer med direktdrift under årets mörkare halvår. Varför ska du låta dåligt väder och vinterkyla hindra en från att göra det du verkligen gilllar? Att cykla inomhus på en cykeltrainer ökar ständigt i populäritet, och vi på SpoBik är inte det minsta förvånade. Dels för att det är en säker, smidig, praktisk och effektiv motionsform och dels för att du kan nyttja din vanliga cykel året runt. En cykeltrainer med direktdrift tar inte alls mycket plats och det går blixtsnabbt att plocka fram den och ställa undan den när du avslutat ditt träningspass.

En smart trainer med direktdrift öppnar porten till den virtuella världen

Med en smart trainer med direktdrift öppnar du upp porten till den spännande virtuella cykelvärlden, vilket gör att du kan träna och tävla med hjälp av appar som Zwift, Rouvy, TrainerRoad, Kinomap, Bikevo, Sufferfest med flera. För att du ska kunna göra detta krävs det att du skaffar en trainer som är utrustad med ANT+ eller Bluetooth så att du enkelt kan koppla upp dig mot din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Att koppla upp sig mot applikationer som t.ex Zwift innebär bland annat att programvaran kan reglera din smarta trainers motstånd, allt för att göra din träning så verklighetstrogen som möjligt. Så när du anländer till uppförsbacken så kommer motståndet automatiskt öka, för att sedan automatiskt sänkas när du flyger fram i nerförsbackarna. Många av smarta trainers medger även att du kan ta del av massor av information i realtid som t ex hastighet, kadens och puls. Vilket kan vara extremt användbart när du vill föra statistik över din träning och följa upp för att se hur din utvecklingskurva ser ut i hårda siffror.

Enkelt och smidigt att köpa trainer med direktdrift från SpoBik

Att köpa cykeltrainer med direktdrift från oss på SpoBik är enkelt, smidigt och bekvämt... utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. För att hitta den trainer som passar just dig kan du alltid börja med att ta hjälp av våra filter. Där kan du filtrera på allt från pris, till typ av motstånd och trådlösa anslutningsmöjligheter. Om det här med direktdrift på cykeltrainer är nytt för dig så rekommenderar vi dig att kontakta någon av våra experter i kundtjänst via telefon, e-post eller chatt... du väljer själv! De kan allt om våra cykeltrainers med direktdrift och hjälper dig gärna att hitta den trainer som passar bäst för just dina behov. Låter det enkelt? Det ska det ju vara!

Vill säljer endast modeller som är tillverkade av välrenommerad företag som Wahoo Fitness, Saris, Tacx, Oreka och Elite.