Filter
Sortera
Visar 121 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av crosshybrider, där samtliga modeller är utvalda med stor omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Dessa populära cyklar har en egenskaper som gör din vardag mer äventyrlig, mer mångsidig och mer underhållande. Och oavsett vilken modell du väljer så kan vi garantera att samtliga modeller levererar högvis av cykelglädje, imponerande framkomlighet, rätt hastighet och pålitlig bromsförmåga. 

Crosshybriderna är ofta utrustade med en dämpade framgafflar och de har dessutom lite grövre däck med kraftigare gummi för att säkerställa framkomligheten på olika sorters underlag och även minimera risken för trista punkteringar. De har pålitliga bromsar som tillåter snabba stopp och sportiga utanpåliggande växelsystem för att snabbt komma upp i hastighet igen. Körställningen är ofta lite lätt framåtlutad, vilket  både ökar effektiviteten och sänker luftmotståndet. Och jo, vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån sambon eller grannen på skogsstigarna och grusvägarna. 

Det här är cyklar med bred repertoar som levererar imponerande framkomlighet på alla typer av underlag, ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga cyklister som tryggt vill kunna rulla fram på allt från slät asfalt och knagglig kullersten till stökiga skogsstigar. Optimala redskap för pendlare, äventyrare och cyklister som prioriterar genuin cykelkänsla men samtidigt vill kunna ge sig ut på nya äventyr utan att behöva oroa sig vilket underlag som kommer härnäst på rundan.

Det finns en crosshybrid för alla tillfällen och alla personligheter!

Här hittar du hela vårt breda sortiment av hybrider, de finns ju en rad olika typer och här handlar det uteslutande om smidiga, komfortabla och praktiska crosshybrider. Gemensamt för dessa mångsidiga cyklar är kombinationen av klassledande framkomlighet, lätthanterliga drivlinor och pålitlig funktionalitet. Vi erbjuder massor av olika crosshybrider från välkända skandinaviska tillverkare som Skeppshult, Nishiki, Batavus samt Winther och även internationella märken som Trek, Scott, Merida, MADE, Frappé, Rock Machine, Superior, Bergamont och Cannondale för att nämna några.

Dessa körglada och lätthanterliga crosshybrider är ofta utrustade med en dämpade framgafflar och har dessutom lite grövre däck för att säkerställa framkomligheten på olika sorters underlag och även minimera risken för trista punkteringar. De har effektiva bromsar som tillåter snabba stopp och pålitliga växelsystem som ser till att du snabbt kan komma upp i hastighet igen. Körställningen är ofta lite mer upprätt, vilket både ökar bekvämligheten och ger en tydlig uppsikt över omgivningen. 

Allt från pålitliga jobbpendlare till handbyggda finåk med extra allt

Här hittar du allt från pålitliga jobbpendlare som ställer upp oavsett underlag och årstid till dig som är sugen på skandinaviskt industrihantverk med högklassiga detaljer och massor av praktisk extrautrustning. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Det här är underhållande cyklar med imponerande bred repertoar som oftast är utrustade med alla tillbehören som gör dina vardag lite enklare och mycket roligare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät stadsdjungel med knagglig kullersten eller på tekniskt utmanande terräng för de levererar imponerande framkomlighet på nästan alla typer av underlag. Och oavsett vilken crosshybrid du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Praktiska glädjespridare som både är rappa, pigga och kvicka

En riktigt bra crosshybrid ska vara både lätthanterlig, smidig, tålig, bekväm, praktisk och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra hybrider är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannan, sambon och kompisarna på de kuperade skogsstigarna. Japp, samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag lite mer äventyrlig och mycket mer intressant.

Det här är cyklar med en imponerande bred repertoar som levererar klassledande framkomlighet på nästan alla typer av underlag, ett självskrivet alternativ för förnuftiga cyklister som obekymrat vill kunna rulla fram på allt från slät asfalt och knagglig kullersten till kuperade skogsstigar. Optimala redskap för pendlare och vardagscyklister som prioriterar solid funktion och underhållande körglädje men samtidigt inte vill behöva oroa sig för vilket underlag som kommer härnäst på rundan.

En underhållande tvåhjuling som skapar hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av nästan gränslös framkomlighet och praktisk funktion så är en crosshybrid det perfekta redskapet! Och du kan vara lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Är du på jakt efter en bekväm cykel som förädlar både balans och teknik? En bekväm veckopendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med bästa kompisarna? En pålitligt transportmedel med lågt underhållsbehov som är piggare och rappare än din gamla standardcykel? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken crosshybrid du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya cykel innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta den rätta hybriden till dig?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av hybrid som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra cityhybrider och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel.

Enkelt att köpa crosshybrid online från oss på Spobik

Att köpa crosshybrid hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya crosshybrid har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!