Filter
Sortera
Visar 45 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av herrcyklar, där samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Generöst med extrautrustning redan från start? Näst intill underhållsfri drivlina med upp till åtta navväxlar? Komfortabel körställning med tydlig vy över omgivningen? Check! Check! Check! Och oavsett om du letar efter en bekväm jobbpendlare, ett lätthanterligt transportmedel för avslappnad vardagsförflyttning eller ett underhållande redskap för rena njutningsrundor med familjen så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment.

Låt dig inte luras av att vi kategoriserat dessa cyklar som specifika för just herrar, en indelning i kategorier känns ju nästan lite förlegat och givetvis så går det lika bra för hen eller hon att använda dessa robusta och praktiska standardcyklar.

Men tre faktum kvarstår - Det här är pålitligt transportmedel med hög utrustningsnivå och lågt underhållsbehov som på ett smidigt sätt förflyttar dig precis dit du vill. Men finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer kunna skapa nya och mera hälsosamma vanor, du kommer värna om miljön samtidigt som du sparar både tid och pengar när du avslappnat glider fram och njuter av vackra vyer och doften av våra svenska blommor. Så om du funderar på att skaffa en herrcykel för lugna söndagsrundor eller för kortare sträckor hemma i stan eller om du vill ha något pålitligt som "bara funkar" så har du definitivt hittat rätt modeller.