Filter
Sortera
Visar 18 produkter

Här hittar du alla köksredskapen som behövs för att skapa ett problemfritt campingliv av högsta klass, samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter ett matlåda, en kaffemugg, smidiga bestick eller ett nytt matlagningsredskap för grillen så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Bara för att du lämnat huset eller lägenheten så behöver du verkligen inte stå ut med sunkiga köksredskap när det blir dags att fixa till en näringsrik och välsmakande middag. Vi har ett omfattande sortiment av produkterna som gör ditt campingliv till en 5-stjärnig upplevelse och vi erbjuder allt från skålar, glas och praktiska bestick till kaffeberedning som gör godare kaffe än bryggaren i ditt egna kök.

Här hittar du köksredskap för alla typer av tillfällen!

Nä du befinner dig ute på äventyr så är det relativt få måltider som överensstämmer med vad vi normalt sett äter till vardags, men måltider ute i naturen behöver varken vara tråkiga eller enformiga. Här hittar du alla köksredskapen som underlättar för ett högklassigt campingliv, och samtliga produkter har valts ut med omsorg för både funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål.

Ta med rätt typ av köksredskap till naturupplevelsen

Bara för att du lämnat bekvämligheterna hemma i lägenheten eller huset så behöver du verkligen inte stå ut med ett ineffektiva kökredskap när det äntligen blir dags att fixa ihop en lyxig 3-rätters meny. Oavsett om du letar efter en rymlig matlåda eller ett nytt matlagningsredskap för grillen så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Vi har ett omfattande sortiment av köksredskapen som gör ditt campingliv till en 5-stjärnig upplevelse och som ser till att du alltid kan tillreda den där efterlängtade middagen du drömt om hela långa dagen. En kulinarisk naturupplevelse har nog aldrig varit närmare till hands.

Massor av användbara och smarta köksredskap i olika varianter

I denna kategori ingår egentligen allt som underlättar och adderar till din upplevelse, allt från redskap för att göra upp eld till utrustning för att diska ur kastrullerna så att de håller sig rena och fräscha. Genomgående för alla dessa lätthanterliga och smarta köksredskap är att de effektivt maximerar funktionen samtidigt som de minimerar volymen på din packning. Vårt grundläggande råd är att inte ta med för ner för mycket prylar, packa hellre smart för att säkerställa att du kan hantera alla de utmaningar som kan tänkas dyka upp på nästa äventyr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt köksredskap

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av köksredskap som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra köksredskap och hjälper dig gärna att hitta rätt pryl.

Enkelt att köpa köksredskap online från oss på Spobik

Att köpa köksredskap hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt produkt så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt köksredskap så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!