Filter
Sortera
Visar 471 produkter

Här hittar du våra lampor som alla ser till att du syns bättre i trafiken och vissa modeller ser även till att du ser bättre efter mörkrets inbrott, samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Jo, lampa är ett lagstadgat krav efter mörkrets inbrott - och det är förstås oerhört viktigt att både se och att synas ute i trafiken, helt oavsett vilka ljusförhållanden som råder för stunden. Och oavsett om du letar efter en framlampa, baklampa eller en uppladdningsbar lampa så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Bara för att du vill kunna cykla hela året runt och även efter solens nedgång så behöver du absolut inte tumma på säkerheten. Vi har ett omfattande sortiment med massor av olika typer av lampor med det gemensamt att de gör ditt liv lite säkrare och det gör dig mera synlig ute i trafiken. Hos oss på SpoBik så hittar du alltid alla möjliga typer av lampor och belysning från väl kända varumärken som t ex Bontrager, Cateye, Cavo, Sigma, Knog, BBB, XLC, Aim, Blackburn, Lezyne, Bush & Müller, Topeak, Spectra, Spanniga och många, många fler.

Cykelns lampor ökar både din och andras säkerhet

Belysningens primära funktioner är att du tryggt ska kunna cykla efter mörkrets inbrott och att du ska synas bättre i trafiken, speciellt när ljusförhållandena är lite sämre. Säkerheten går såklart alltid först och belysning är ett lagstadgat krav efter mörkrets inbrott - och det är förstås oerhört viktigt att både se och att synas ute i trafiken, helt oavsett vilka ljusförhållanden som råder för stunden! När du cyklar i mörker utan belysning, så kommer bilister i genomsnitts att upptäcka dig på 25 meters avstånd. Med någon form av belysning så syns du normalt sett på minst 300 meters avstånd, vilket i praktiken skapar massor av extra tid för både bilister och andra medtrafikanter att hinna reagera.

En lampa till cykeln är kanske världens billigaste livförsäkring 

I denna kategori ingår alla möjliga typer av lyktor, lampor och belysningar, både för fast montering på cykeln och avtagbara som du både kan fästa på cykeln eller på dina egna klädesplagg. Genomgående för alla dessa olika typer av lampor är att de effektivt maximerar din synlighet samtidigt som de ser till att du får en tydligare bild av omgivningen även efter mörkrets inbrott.

Vårt grundläggande råd är att både du och din cykel alltid är försedda med en kvalitativ belysning, och helst ska belysningen vara synliga från alla håll och kanter, allt för att säkerställa att du syns ordentligt på ditt nästa äventyr. Och oavsett om du letar efter en framlampa, baklampa eller en uppladdningsbar lampa så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. En säker upplevelse i sadeln har nog aldrig legat närmare till hands!

Ökar dramatiskt din förmågan att både se och synas i trafiken

Att cykla med belysning är avgörande för att du ska synas ute på vägrarna och även för att du ska se bättre när du flyger fram i mörkret. Att cykla utan lampor kan dessutom bli en ganska dyr historia om du skulle bli stoppad av farbror blå, och varför ens chansa? För de flesta är det en självklarhet att använda belysning under dygnets mörka timmar men det är inte lika många som använder cykellampa under dagtid. Både bilar, motorcyklar, bussar och andra typer av fordon använder sig av sina lampor under dagtid, och anledning heter såklart ökad synlighet. Studier som har gjorts på fordon i rörelse visar att belysning under dagtid minskar antalet olyckor med upp till hela 25 %. Och när man tänker efter så säger sig nästan självt att cykellampor under dagtid dramatiskt minskar sannolikheten att en olycka ska inträffa.

Hos oss hittar du alla möjliga typer av belysning för din cykel

Oavsett om du vill ha en superstark framlampa som lyser flera kilometer fram i skogen, eller något smidigt och robust som du kan sätta på ditt barns nya cykel så kommer du hitta den cykellampa du behöver här. Givetvis har vi lampor i alla möjliga prisklasser, så oavsett om du letar en billig cykellampa för vardaglig pendling eller en riktigt värstinglampa din dagliga träning på skogsreporna så hittar du den här hos oss.

Via våra smarta filter kan du även välja en uppladdningsbar lampa baserat på hur den laddas, där finns två olika valmöjligheter:

  • USB
  • 230 V Vägguttag

Behöver du personlig hjälp med att hitta rätt lampor till din cykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av lampa som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika lyktor, lampor och belysningar och hjälper dig gärna att hitta produkterna som ger dig högre säkerhet och ökad synlighet.

Enkelt och smidigt att köpa belysning online från oss på Spobik

Att köpa lyktor, lampor och belysningar hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt belysning så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut din nya utrustning så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du alltid alla möjliga typer av lampor och belysning från väl kända varumärken som t ex Bontrager, Cateye, Cavo, Sigma, Knog, BBB, XLC, Aim, Blackburn, Lezyne, Bush & Müller, Topeak, Spectra, Spanniga och många, många fler.