Filter
Sortera
Visar 39 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av redskap för yoga och pilates, och samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan butik och nästan oberoende vad du söker så kommer du med största sannolikhet att hitta det i vårt breda sortiment. Och oavsett om du letar efter ett komplett träningsset, en yogamatta eller ett yogablock  så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du slutligen väljer för produkt så kommer det göra din träning till en mer komplett och underhållande upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du redskap för yoga och pilates från väl kända varumärken som t ex Master Fitness, Casall, Abilica, Endurance och många, många fler.

Yogaredskap & pilatesredskap online på Spobik.se

Redskap för yoga och pilates för alla...

På avdelningen för redskap för yoga och pilates så hittar du uteslutande produkter som är anpassade för att träna hemma. Ibland kan det vara svårt att få tid till att hinna med gymmet och då kommer träning i hemmet väl till hands. Med dessa mångsidiga redskap uppnår du enklare dina mål och du kan bygga muskler och styrka i din egen takt. Yoga och pilates har alltid varit populärt, och det är kanske inte så konstigt eftersom det har en rad fördelar. Att kunna träna precis vart du vill och dessutom när du själv vill sparar massor av tid, och det ser definitivt till att du kan träna oftare. 

Borta bra... men hemma är ändå bäst!

Här hos oss på SpoBik så hittar du redskap för yoga och pilates som passar både dig och övriga familjemedlemmar.  Vi har alla olika behov och olika livssituationer. Många föredrar att gå till gymmet och träna tillsammans med andra, medan somliga helt enkelt behöver komma bort från hemmet för att motivera sig och kunna träna regelbundet. Många trivs som bäst med att träna när de är ensamma, och många saknar helt enkelt både tiden eller möjligheten att ta sig till ett gym på daglig basis. Har du småbarn kan det vara svårt att kunna åka iväg under längre perioder, och då kan yoga och pilates vara det smartaste alternativet. 

Fördelar med yoga och pilates!

  • Du kan träna när det passar dig
  • Inga långa köer till dina älskade favoritredskap
  • Minimalt underhållsbehov
  • Mångsidig träning som medger att du kan stärka hela kroppen
  • Träna både styrka, rörlighet och koordination 
  • Enkelt att kunna utföra både på resan och på lunchrasten
  • Alltid rent och snyggt (precis som du lämnade det!) 
  • Du befinner dig i en behaglig miljö som är helt fri från dålig lukt
  • Du slipper trängseln i de svettiga omklädningsrummet
  • Alternativet som ser till att du helt slipper löpande kostnader

Att köpa redskap för yoga och pilates från SpoBik

Att köpa redskap för yoga och pilates från oss på SpoBik är busenkelt, utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Känner du dig fortfarande osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt produkter så kontaktar du vår kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!