Filter
Sortera
Visar 108 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av gymbollar och samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Du vill väl kunna träna året runt, och framför allt vill du väl kunna träna utan att behöva transportera dig till det lokala gymmet varje dag? Träning med gymbollar har blivit oerhört populärt på senare år, och de har verkligen massor av olika fördelar. I många fall genom att du med ett och samma redskap kan träna både styrka, rörlighet, balans och koordination. Idag kan du hitta nästan all typ av utrustning som är anpassat för träning i hemmet, men givetvis finns det en rad olika faktorer som avgör vad som är smartast att prioritera. Du kanske inte har utrymme för stora träningsmaskiner och därför föredrar mindre redskap som inte tar alls lika mycket plats. Priset är såklart en tungt vägande faktor när det handlar om att införskaffa redskap till hemmet. Här hos oss på SpoBik så hittar du alltid prisvärda alternativ som alla är anpassade för olika former av träning.

Gymboll - Köp Gymbollar online på Spobik.se

Gymbollar för allt och alla...

På avdelningen för gymbollar så hittar du uteslutande produkter som är anpassade för att träna hemma. Ibland kan det vara svårt att få tid till att hinna med gymmet och då kommer träning i hemmet väl till hands. Med dessa mångsidiga redskap uppnår du enklare dina mål och du kan bygga muskler och styrka i din egen takt. Träning med gymbollar har blivit oerhört populärt på senare år, och det har en rad olika fördelar. Man skulle kanske kunna beskriva det som att träna styrka i rörelser snarare än i specifika muskelgrupper, för att skapa en flexibel kropp som har mindre begränsningar. Och i många fall genom att via en och samma övning träna både styrka, rörlighet, balans och koordination. Att kunna träna precis när du själv vill sparar dessutom massor av tid, och det ser definitivt till att du kan träna oftare. 

Borta bra... men hemma är ändå bäst!

Här hos oss på SpoBik så hittar du gymbollar som passar både dig och övriga familjemedlemmar.  Vi har alla olika behov och olika livssituationer. Många föredrar att gå till gymmet och träna tillsammans med andra, medan somliga helt enkelt behöver komma bort från hemmet för att motivera sig och kunna träna regelbundet. Många trivs som bäst med att träna när de är ensamma, och många saknar helt enkelt både tiden eller möjligheten att ta sig till ett gym på daglig basis. Har du småbarn kan det vara svårt att kunna åka iväg under längre perioder, och då kan träning med gymbollar kan vara ett smart alternativ. 

Fördelar med gymbollar!

  • Du kan träna när det passar dig
  • Inga långa köer till dina älskade favoritredskap
  • Minimalt underhållsbehov
  • Mångsidiga redskap som medger att du kan träna hela kroppen
  • Träna både styrka, rörlighet, balans och koordination via ett och samma redskap
  • Rent och snyggt (precis som du lämnade det!) 
  • Du befinner dig i en behaglig miljö som är helt fri från dålig lukt
  • Du slipper trängseln i de svettiga omklädningsrummet
  • Alternativet som ser till att du slipper löpande kostnader

Att köpa gymbollar från SpoBik

Att köpa gymbollar från oss på SpoBik är busenkelt, utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Känner du dig fortfarande osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt boll så kontaktar du vår kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!