Filter
Sortera
Visar 243 produkter

Här hittar du cykelskor för damer. Vad som skiljer en cykelsko för damer mot en cykelsko för herrar är att damskon generellt är något smalare, fram för allt i hälen. Dock vet vi av erfarenhet att en del tjejer ändå väljer en herrsko då sortimentet är större där.

Vi arbetar bara med kända kvalitetsvarumärken som Shimano, Scott, Bontrager, Mavic, Pearl Izumi och Diadora. Söker du sulor eller reservdelar till dina befintliga skor hittar du även detta här.

Ett par cykelskor kombinerat med clipless-pedaler tar din cykling till en ny nivå. Att ”sitta fast” i pedalerna gör att du bättre kan använda din kraft och du blir ett med cykeln. På mountainbikes kan det även förbättra din teknik och göra dig säkrare då du i stökigare terräng slipper oroa dig för att åka av pedalerna och riskera att vurpa.

Förutom att du blir ett med din cykel ger cykelskons styva sula att din kraft går direkt ner i pedalerna i stället för att försvinna in i en mjuk gympasko. Förenklat kan man säga att ju dyrare sko ju styvare sula. Detta kommer av att man på de billigare skorna använder nylon i sulorna och på de dyraste har man specialkonstruerade kolfibersulor som både ger maximal styvhet och låg vikt. Tar du din cykling på allvar och cyklar mycket skall du satsa på en sko med styv sula då det sparar dina fötter och som sagt skickar din kraft oavkortat ner i pedalerna.

Köp dina nya cykelskor hos oss. Vi har stort utbud med skor från bl.a. Shimano, Scott, Bontrager, Mavic och Pearl Izumi. Snabba leveranser och trygga betalningar. Välkommen!