Filter
Sortera
Visar 54 produkter

En styrväska är föga förvånande en väska du fäster på styret och här hittar du styrväskor som alla kan göra ditt liv lite smidigare och mycket mer praktiskt, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Oavsett om du ska köra avslappnade söndagsrundor med familjen eller pendla till jobbet så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av dina mest värdefulla prylar. De är perfekta för att transportera energibars och allt annat du enkelt vill kunna komma åt när du cyklar. Letar efter en smidig liten styrväska i mjuk textil eller letar du efter en slitstark modell med massor av smarta fickor och fack? Då kommer du garanterat att hitta din nästa styrväska hos oss på SpoBik! 

Vi har styrväskor i olika storlekar som alla har det gemensamt att de ser till att du tryggt kan transportera dina prylar med smidig åtkomst och underlätta din vardag. Samtliga modeller håller dina tillhörigheter i tryggt förvar och merparten har även en interiör med praktisk avdelare och smidig justering. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av styrväskor som gör ditt liv i sadeln till en smidig upplevelse och vi erbjuder en rad olika fabrikat. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av styrväskor från väl kända varumärken som t ex Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, Thule, Atran Velo, Pro, OXC, One, Camelbak, Ortlieb, Cavo, Aim, Brook, USWE, Spectra, Blackburn och många fler!

Styrväskor

En styrväska är föga förvånande en väska du fäster på styret och här hittar du styrväskor som alla kan göra ditt liv lite smidigare och mycket mer praktiskt, och oavsett om du ska köra avslappnade söndagsrundor med familjen eller pendla till jobbet så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av dina mest värdefulla prylar. De är verkligen helt perfekta för att transportera energibars och allt annat du enkelt vill kunna komma åt när du cyklar. Letar efter en smidig liten styrväska i mjuk textil eller letar du efter en slitstark modell med massor av smarta fickor och fack? Då kommer du garanterat att hitta din nästa styrväska hos oss på SpoBik! 

Vi har styrväskor i olika storlekar som alla har det gemensamt att de ser till att du tryggt kan transportera dina prylar med smidig åtkomst och underlätta din vardag. Samtliga modeller håller dina tillhörigheter i tryggt förvar och merparten har även en interiör med praktisk avdelare. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av styrväskor som gör ditt liv i sadeln till en smidig upplevelse och vi erbjuder en rad olika fabrikat. 

Personlig hjälp med att hitta rätt styrväska?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilken styrväska som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika typer av väskor och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa styrväskor från oss på Spobik

Att köpa styrväskor från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika styrväskor från väl kända varumärken som t ex Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, Thule, Atran Velo, Pro, OXC, One, Camelbak, Ortlieb, Cavo, Aim, Brook, USWE, Spectra, Blackburn och många, många fler.