Det finns inga produkter som matchar urvalet

Här hittar du hela vårt sortiment av cable cross och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Du vill väl kunna träna året runt, och framför allt vill du väl kunna träna utan att behöva transportera dig till det lokala gymmet varje dag? Träna säkert, tryggt och dessutom hela kroppen med dessa mångsidiga redskap med viktmagasin som oftast tillåter stora rörelser. Redskap med viktmagasin gör det oftast mycket enklare och smidigare att skifta viktintervall jämfört med maskiner som nyttjar fria vikter. Dessutom har de oftast inställningar som kan anpassas efter just din kroppstyp. Idag kan du hitta nästan all typ av utrustning som är fullt anpassad för träning i hemmet, men givetvis finns det en rad olika faktorer som avgör vad som är smartast att prioritera. Du kanske inte har utrymme för stora träningsmaskiner och därför vill ha en cable cross som inte tar riktigt lika mycket plats. Och priset är såklart en tungt vägande faktor när det handlar om att införskaffa en cable cross till hemmet. Här hos oss på SpoBik hittar du alltid prisvärda alternativ som alla är anpassade för olika former av daglig träning.

Cable cross online på Spobik.se

Cable cross för allt och alla...

På avdelningen för cable cross hittar du produkter som är anpassade för att träna hemma. Ibland kan det vara svårt att få tid till att hinna med gymmet och då kommer träning i hemmet väl till hands. Med dessa extremt mångsidiga träningsredskap uppnår du enklare dina mål och du kan bygga muskler i din egen takt. När du väl bestämt dig för att skaffa en cable cross så kan du dessutom träna både oftare, längre och mer effektivt. Att kunna träna precis när du själv vill sparar tid, och det ser definitivt till att du kan träna oftare. 

Borta bra... men hemma är ändå bäst!

Här hos oss på SpoBik så hittar du cable cross som passar både dig och övriga familjemedlemmar.  Vi har alla olika behov och olika livssituationer. Många föredrar att gå till gymmet och träna tillsammans med andra, medan somliga helt enkelt behöver komma bort från hemmet för att motivera sig och kunna träna regelbundet. Många trivs som bäst med att träna när de är ensamma, och många saknar helt enkelt både tiden eller möjligheten att ta sig till ett gym på daglig basis. Har du småbarn kan det vara svårt att kunna åka iväg under längre perioder, och då kanske en cable cross kan vara ett smart alternativ. 

Fördelar med en cable cross!

  • Alltid öppet
  • Inga långa köer till din älskade favoritredskap
  • Du kan träna när det passar dig
  • Lågt underhållsbehov
  • Mångsidiga redskap som oftast tillåter stora rörelser
  • Med redskap som har viktmagasin är det enklare och smidigare att skifta viktintervall
  • Rent och snyggt (precis som du lämnade det!) 
  • Du befinner dig i en behaglig miljö som är helt fri från dålig lukt
  • Du slipper trängseln i de svettiga omklädningsrummet
  • Alternativ som ser till att du helt slipper löpande kostnader

Att köpa cable cross från SpoBik

Att köpa cable cross från oss på SpoBik är enkelt, helt utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Känner du dig fortfarande osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt redskap så kontaktar du vår kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!