Filter
Sortera
Visar 79 produkter

Här hittar du vårt sortimentet av Cruisers med eldrift, samtliga modeller har valts ut med omsorg för kvalitet, funktion och givetvis för sitt specifika ändamål. Det här är kraftfulla nöjesmaskiner som kombinerar bekväm komfort med solid stabilitet, och tack vare sina breda ballongdäck så flyter det på oavsett vilken typ av plana underlag du föredrar. Men vad är då nyckeln till framgång? Det handlar givetvis om en robust helhet, men vi vill nog påstå att dess unika ramform i kombination med däckens generösa luftvolym är den enskild största anledningen till dessa coola cyklars omåttliga populäritet.

Vill du smärtfritt kunna trampa fram även när underlaget är mjukt så kommer dessa robusta hojar att väcka ditt habegär. Med en eldriven Cruiser under fötterna är faktiskt det mesta möjligt, och med dessa underhållande cyklar kan du problemfritt rulla fram på underlag som andra tvåhjulingar inte klarar av. Dessa kraftfulla elcyklar är skapade för dig som vill ha kul i sadeln, vare sig det handlar om slingrande cykelbanor eller soldränkta sandstränder. Dessa eldrivna cyklar har en helt unik design och kommer friktionsfritt kunna ta dig precis dit vill, dessutom utan att du anländer med andan i halsen eller med svetten i pannan. Vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och vi törs nog lova att det enda som kommer att vara bredare än däcken är det där fåniga leendet som uppstår när du gränslar din nya Cruiser med eldrift.

Bekväma Cruisers med kraftfull eldrift och rötter från 30-talet 

Letar du efter en elassisterad Cruiser med eleganta former och den rätta färgsättningen så har du klickat dig fram till det rätta stället! Vi erbjuder alltid ett brett sortiment av Cruisers med eldrift från välkända internationella tillverkare som Electra, Scott, Merida, Frappé, Bergamont och Cannondal för att nämna några.

Dessa moderna cyklar med sin unika karaktär bygger på anor från 1930-talet, men var då främst ett prisvärt alternativ till de betydligt dyrare sportcyklarna. Popularitet växte snabbt och tack vare det stora intresset så ökade utbudet och succén var snart ett faktum, och det tog inte lång tid för dessa hippa cyklar att bli en nästan självklar del av den urbana cykelscenen.

För dig som vill uppleva lugnt avslappnande cykelturer eller ofta kör kortare lite sträckor i stan, och som vill skaffa en elcykel som "bara funkar" skall definitivt fortsätta titta på dessa coola cyklar med rätt attityd och kraftfull eldrift. Och som grädde på moset så erbjuder vi alltid bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en standardcykel av oss.

Charmiga elcyklar med utmanande färger och coola mönster

En eldriven Cruiser är inte som andra cyklar, främst tack vare en kombination av böljande ramformer, hjul med feta ballongdäck, en bekvämt upprätt körställning och en extra bred komfortsadel. Oftast har dessa charmiga cyklar lite mer utmanande färgsättning och coola mönster, men du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. 

Här hittar du uteslutande elcyklar med klassiskt böljande ramformer som i många fall redan från start är utrustade med både skärmar, pakethållare, belysning och som vanligtvis även har inkapslade navväxlar vilket borgar för pålitlig funktion och minimalt med underhåll. Även om en Cruiser är ganska långt ifrån en träningscykel så finns det tillfällen och underlag där en eldriven Cruiser gör sig bättre än många andra typer av cyklar. Men oavsett om du väljer att köpa en lite billigare variant eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din Cruiser noggrant innan vi levererar den hem till din dörr.

Funktionella, bekväma och kravlösa elcyklar som tål en hel del

En eldriven Cruiser är en bekväm, praktisk, slitstark och kravlös cykel som tål att användas alla dagar i veckan. Cykeln klarar att stå parkerad utomhus, i både ur och skur och den ställer heller inga speciella krav på cyklistens klädsel. Du ska helt enkelt kunna hoppa på cykeln som du står och går... och det ska finnas en bekväm sadel som skyddar dina mjukdelar och ser till att du sitter komfortabelt. 

Motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En Cruiser med eldrift är utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns underbart lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas oftast efter hur mycket tryck dina ben lägger på pedalerna, och det är en fin bonus är att du slipper anlända till cykelturens mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för alla typer av elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett batteri. Alldeles oavsett vilket fabrikat eller vilken modell av elcykel du väljer från oss på SpoBik så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza, Brose och Sport Drive.

Behöver du hjälp med att hitta rätt Cruiser med eldrift?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av elassisterad Cruiser som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om alla våra elcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt och smidigt att köpa Cruiser med eldrift från Spobik

Att köpa Cruiser med eldrift hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya Cruiser med eldrift blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!