Filter
Sortera
Visar 62 produkter

Här hittar du stormköken som skapar ett campingliv av högsta klass, samtliga kök har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter ett extremt lätt kök som anpassat för gas eller ett robust kök som klarar massor av olika typer av bränslen så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Bara för att du lämnat huset eller lägenheten så behöver du verkligen inte stå ut med ett ineffektivt och opraktiskt kök när det äntligen blir dags att koka ihop en lyxig 3-rätters meny. Vi har ett omfattande sortiment av produkterna som gör ditt campingliv till en 5-stjärnig upplevelse och vi erbjuder allt från ultralätta fjällkök med keramiska beläggning och den senaste spisstekniken till robusta stormkök i olika storlekar som ser till att du alltid kan tillreda den där efterlängtade middagen du drömt om hela dagen.

Här hittar du stormkök för alla typer av tillfällen!

Nä du befinner dig ute på äventyr så är det relativt få måltider som överensstämmer med vad vi normalt sett äter till vardags, men måltider ute i naturen behöver varken vara tråkiga eller enformiga. Här hittar du stormköken som underlättar för ett högklassigt campingliv, och samtliga kök har valts ut med omsorg för både funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål.

Ta med rätt typ av stormkök till naturupplevelsen

Bara för att du lämnat bekvämligheterna hemma i lägenheten eller huset så behöver du verkligen inte stå ut med ett ineffektivt stormkök när det äntligen blir dags att koka ihop en lyxig 3-rätters meny. Oavsett om du letar efter ett ultralätt kök för sommarbruk eller robust kök som är anpassat för flytande bränslen så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Vi har ett omfattande sortiment av köken som gör ditt campingliv till en 5-stjärnig upplevelse och som ser till att du alltid kan tillreda den där efterlängtade middagen du drömt om hela långa dagen. En kulinarisk naturupplevelse har nog aldrig varit närmare till hands!

Vad behöver du ha koll på när du ska skaffa bränsle till ditt kök?

Att ha med sig tillräckligt med bränsle till köket är såklart av största vikt, även om du bara ska dra iväg över helgen. Men det är faktiskt minst lika viktigt att säkerställa bränslets funktion. Nu för tiden finns ju en rad olika typer av bränslen, vissa är effektiva hela året runt och i normala svenska sommartemperaturer så fungerar ju de flesta typer av bränslen alldeles utmärkt. Men under vintertid så ställs dock helt andra krav, både på bränslet sammansättning och dess effektivitet. Hos oss hittar du alla tänkbara bränslen och bränsleflaskor som är lämpliga för såväl sommar som vinter. Tänk också på att alltid säkerställa kompatibiliteten mellan bränsleflaskan du väljer och ditt kök. Gasflaskorna kommer fyllda medan flaskor för flytande bränsle levereras helt tomma, och tvärt emot vad många tror så tål de faktiskt en hel del stryk. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt stormkök

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av bränslen och bränsleflaskor som passar bäst till just ditt kök. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra stormkök och hjälper dig gärna att hitta rätt.

Enkelt att köpa stormkök online från oss på Spobik

Att köpa stormkök hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt produkt så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt kök så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!