Filter
Sortera
Visar 1 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av trygga trehjulingar med hjälpsam eldrift, samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter en stabil packåsna med lite extra tryck i pedalerna, ett lätthanterligt transportmedel för smärtfri vardagsförflyttning eller ett underhållande redskap för rena njutningsrundor så kommer du att hitta det du söker i vårt breda sortiment av 3-hjulingar med eldrift.

Den avslappnade körställningen är bekvämt upprätt och ger dessutom en tydlig vy över omgivningen och alla dina medtrafikanter. Addera kraftfull eldrift som ger dig generös assistans i varje tramptag och du har ett vinnande koncept för alla som kanske drömmer om att kunna cykla, men som av någon anledningen kanske inte vågar eller helt enkelt inte kan hantera vanliga tvåhjulingar. Och jo, vi kan garantera att du kommer att ha massor skoj och det enda som skulle kunna vara lite smått missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår när du friktionsfritt trampar ifrån alla andra på cykelbanan. En indelning i kategorier känns ju förlegat och självklart går det precis lika bra för både han, hen eller hon att använda dessa effektiva trehjulingar med eldrift. Men ett par traditionella faktum kvarstår - Det här är effektiva transportmedel som på ett snabbt och smärtfritt sätt förflyttar dig precis dit du vill med imponerande hög precision.

Men har inte trehjulingar med elassistans en massa läskiga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både energi, pengar och tid när du friktionsfritt rullar fram utan att bli varken svettig eller andfådd, samtidigt som du hinner njuta av alla vackra vyer och insupa doften av vår underbara svenska natur. Du kommer dessutom att kunna skapa hälsosammare vanor, eftersom du till skillnad mot vad de flesta tror faktiskt kommer bygga upp både kondition och styrka med en 3-hjuling med eldrift.

Här hittar du eldrivna trehjulingar för både allt och alla!

Här hittar du hela vårt sortiment av trehjulingar med eldrift, de finns ju en rad olika typer och här handlar det uteslutande om komfortabla, smidiga och praktiska 3-hjulingar som alltid ställer upp. Gemensamt för dessa mångsidiga elcyklar är kombinationen av effektiva drivlinor, pålitlig framkomlighet, lätthanterliga drivlinor och smidig funktion. Oavsett om du letar efter en stabil packåsna med extra tryck i pedalerna, ett lätthanterligt transportmedel för smärtfri vardagsförflyttning eller ett underhållande redskap för rena njutningsrundor så kommer du att hitta det du söker i vårt breda sortiment av 3-hjulingar med eldrift.

Dessa körglada trehjulingar med eldrift är ofta utrustade med allt som gör livet i sadeln lite enklare och de har dessutom oftast lite grövre däck, vilket både säkerställer framkomlighet på olika sorters underlag samt minimerar risken för trista punkteringar. De har elmotorer med bra tryck, effektiva bromsar som tillåter snabba stopp och pålitliga växelsystem som ser till att du snabbt kan komma upp i hastighet igen.

Körställningen är bekvämt upprätt, vilket både ökar bekvämligheten och ger en tydlig uppsikt över omgivningen. Kort sagt - Ett vinnande koncept för alla som drömmer om att kunna cykla, men som av någon anledningen kanske inte vågar eller helt enkelt inte kan hantera vanliga tvåhjulingar.

Pålitliga glädjespridare som både är pålitliga, stabila och lätthanterlig

En eldriven trehjuling ska vara både pålitlig, stabil, lätthanterlig, smidig, kursstabil och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra trehjulingar med eldrift är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du vrider upp elmotorns kraft och smärtfritt trampar ifrån både grannen och alla kompisarna.

Det här är kraftfulla cyklar med bred repertoar som levererar pålitlig framkomlighet på nästan alla typer av underlag, ett självskrivet alternativ för förnuftiga cyklister som obekymrat vill kunna rulla fram på allt från slät asfalt och knagglig kullersten till lite mer kuperad terräng. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Optimala redskap för cyklister som prioriterar solid funktion och underhållande körglädje men samtidigt inte vill behöva oroa sig för vilket underlag som följer härnäst.

En underhållande trehjuling som skapar hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av robust stabilitet och praktisk funktion så är en 3-hjuling med eldrift kanske det perfekta redskapet! 

Är du på jakt efter en kraftfull cykel som förädlar både balans, koordination och teknik? En robust packåsna som även ställer upp på underhållande rundor med kompisarna? En pålitligt transportmedel som både är piggare och rappare än många vanliga cyklar? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken trehjuling du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya elcykel innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En trehjuling med eldrift är utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns underbart lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket tryck dina ben lägger på pedalerna, och det är en fin bonus är att du slipper anlända till cykelturens mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för alla typer av elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett batteri. Alldeles oavsett vilket fabrikat eller vilken modell av elcykel du väljer från oss på SpoBik så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza, Brose och Sport Drive.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt Trekkingcykel med eldrift?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av Trekkingcykel som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra elcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa Trekkingcykel med eldrift från Spobik

Att köpa Trekkingcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya elcykel har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!