Filter
Sortera
Visar 417 produkter

Här hittar du alla våra styrstammar, och samtliga har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och nästan oberoende vad du söker så kommer du med största sannolikhet att hitta det du söker i vårt extremt breda sortiment. Och oavsett om du letar efter lång styrstam, en korta styrstam eller en justerbar styrstam så är vi övertygade om att du hittar produkten som passar bäst till just din cykel här hos oss.

Vi har ett omfattande sortiment av styrstammar som är anpassade för alla möjliga typer av cyklar (både till mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, standard, juniorcyklar, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du slutligen väljer för styrstam så kommer det att uppgradera din upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du styrstammar från väl kända varumärken som t ex PRO, Bontrager, Trek, TEC, One, XLC, Ergotec, Syncros, Zipp, Truativ och många, många fler.

Styrstammar online på Spobik.se

Styrstammar 

Här hittar du hela vårt breda sortiment av styrstammar som passar alla möjliga typer av cyklar (både mountainbike, racer, hybrid, gravel, cyclocross, touring, trekking, standard etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta rätt styrstammar till din cykel utan du kan enkelt och smidigt handla alla prylar här hos oss på nätet och dessutom till förmånliga priser. 

Här hittar du massor av olika styrstammar och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och oavsett om du letar efter lång styrstam, en korta styrstam eller en justerbar styrstam så är vi övertygade om att du med största sannolikhet att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment. Här hittar du massor av olika styrstammar till olika typer av cyklar samt i olika former, längder, diametrar. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer för styrstam så gör de cyklingen till en smidigare och effektivare upplevelse.

Delen som sammankopplar styret med cykelns framgaffel

Oavsett om du vill höja, sänka, förlänga eller förkorta din sittställning så har vi garanterat en styrstam som passar dig. Här hittar du allt från klassiska höj- och sänkbara styrstammar för standardcyklar i alla olika dimensioner till superlätta styrstammar i kolfiber till de finaste tävlingscyklarna. Innan du köper en ny styrstam är det bra att kontrollera så att måtten stämmer, både infästningen där styrstammen fäster i framgaffeln, samt hur stor diameter på styret som styrstammen är anpassad för. Styrstammen är den del som sammankopplar styret med cykelns framgaffel och den kan variera i både längd, diameter och vinkel. De vanligaste infästningarna för styrstammar brukar ligga på antingen 25,4 eller 31, 8 mm.

Styrstammar för olika typer av cyklar

När det kommer till valet av styrstam är det du som måste avgöra vad du föredrar. Vill du till exempel ha en fast eller rörlig styrstam, lång eller kort? Generellt kan man säga att alla styrstammar passar alla typer av cyklar men en del egenskaper hos styrstammar är bättre lämpade för en del cykeltyper

När det kommer till styrstammar till MTB så är en kortare styrstam helt klart att föredra. En fingervisning är att välja en styrstam som är någonstans mellan 40 - 100 mm. I övrigt är det upp till dig själv att välja om du vill att den ska vara fast eller rörlig och vilken vinkel du tycker bäst om. Till skillnad från mountainbikecyklarna så passar det oftast bättre med en snäppet längre styrstam för en landsvägscykel. Denna typ av styrstam bör istället ha en längd på runt 75 – 150 mm, delvis beroende på hur lång du är och delvis vilket typ av position du föredrar. Grundregeln är att ju längre styrstam desto längre fram på cykeln kommer du att hamna.

Personlig hjälp med att hitta rätt styrstam till din cykel

Ibland kan det vara svårt att veta vilken styrstam som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika styrstammar och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa styrstam från oss på Spobik

Att köpa styrstammar från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt pryl så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkter så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du styrstammar från väl kända varumärken som t ex PRO, Bontrager, Trek, TEC, One, XLC, Ergotec, Syncros, Zipp, Truativ, ONE  och många, många fler.