Filter
Sortera
Visar 42 produkter

För att kunna ta med cykeln på semestern, till cykeltävlingen eller vill plocka upp någon som vill ha skjuts så underlättar det om man har någon form cykelhållare till bilen. Nedan hittar du olika former av tillbehör till din bils cykelhållare, samtliga tillbehör gör livet lite enklare och alla har valts ut med omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Har du en cykelhållare som behöver en ny adapter, ett nytt lås, ett transportskydd eller en ny hjulhållare så har du hittat rätt ställe. Och oavsett om du letar efter tillbehör till din takmonterade cykelhållare, till din dragkrokmonterade cykelhållare eller din bakluckemonterade cykelhållare så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Tillbehör till bilens cykelhållare

För att kunna få med sig cykeln på semestern, till cykeltävlingen eller om man vill plocka upp någon som vill ha skjuts så underlättar det om man har någon form cykelhållare till bilen, och letar du efter tillbehör till din cykelhållare så har du klickat dig fram till det rätta stället. Oavsett om du letar efter tillbehör till din takmonterade cykelhållare, till din dragkrokmonterade cykelhållare eller din bakluckemonterade cykelhållare så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Vi har nämligen ett stort utbud av olika tillbehör till cykelhållare från ledande tillverkare som t ex Thule.

För oss som tar cyklingen seriöst är någon form av cykelhållare nästan ett måste (om du vill kunna ställa upp i tävlingar). Men en cykelhållare är ett praktiskt hjälpmedel för oss glada amatörer som vill kunna testa nya rundor och inte alltid vill cykla på samma gamla slinga hemma runt knuten. En cykelhållare är också helt prefekt för dig som emellanåt vill kunna hämta upp barnen som cyklat till skolan eller fotbollsträningen på ett smidigt och enkelt sätt och vi har tillbehören som du letar efter. Har du en cykelhållare som behöver en ny adapter, ett nytt lås, ett transportskydd eller en ny hjulhållare så har du hittat rätt ställe. 

Personlig hjälp med att hitta tillbehör till din cykelhållare?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av tillbehör som passar bäst för just din cykelhållare. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande tillbehör. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika tillbehör till cykelhållare och hjälper dig gärna att hitta produkten som du behöver.

Enkelt att köpa tillbehör till din cykelhållare från oss på Spobik

Att köpa cykelhållare som är anpassad för din bils tak hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt tillbehör så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut din nya cykelhållare så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!