Filter
Sortera
Visar 76 produkter

Här hittar du effektmätare (eller wattmätare som vissa kallar dem) som mäter effekten du genererar när du cyklar, och samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Effekten mäts alltid i watt (1W = 1Nm/s) och ju mer du tar i desto högre visar effektmätaren. Jämfört med en pulsklocka så ger effektmätaren en mer sann bild av hur mycket du tar i då den i princip inte har någon fördröjning, medan det kan ta flera sekunder och ibland en halv minut innan pulsen och pulsklockan har reagerat.

Många effektmätare talar dessutom om exakt hur mycket bättre du blir över tid, men oavsett vilken effektmätare du söker så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Effektmätarens sensorer sitter antingen i vevarmarna, i vevlagret, i vavpartiets spindel, i pedalerna eller i navet och skickar resultatet till en kompatibel (ANT eller Bluetooth) enhet som har en avläsbar display. Vi har ett omfattande sortiment med massor av olika effektmätare med det gemensamt att de har en formula som gör ditt liv lite mera underhållande, innehållsrikt och noggrant. Hos oss på SpoBik så hittar du alltid alla möjliga typer av effektmätare från väl kända varumärken som t ex Garmin, Stages, Shimano och många, många fler.

Effektmätare till cykel

Är du på jakt efter en effektmätare (eller wattmätare som vissa kallar dem) som mäter den effekt du genererar och har potential ta din cykling till helt nya nivåer så har du hittat rätt! Effektmätarens sensorer sitter antingen i vevarmarna, i vevlagret, i vevpartiets spindel, i pedalerna eller i navet och skickar resultatet till en kompatibel (ANT eller Bluetooth) enhet som har en avläsbar display. Effekten mäts alltid i watt (1W = 1Nm/s) och ju mer du tar i desto högre visar effektmätaren. Det här är hjälpmedlet som gör ditt liv lite mera underhållande, innehållsrikt och noggrant och talar dessutom om hur din resultat förbättras över tid. 

Vi har effektmätare för både pedaler, vevarmar och vevpartier som mäter hur mycket effekt du generar. Informationen blir till en konstant sporre för att slå dina tidigare rekord, det här är med andra ord det perfekta redskapet för att motivera dig till att göra så bra ifrån dig som möjligt när du cyklar.

Personlig hjälp med att hitta rätt effektmätare till din cykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken effektmätare som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika effektmätare och hjälper dig mer än gärna att hitta modellen som passar bäst för dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa effektmätare från oss på Spobik

Att köpa effektmätare till cykel är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt tillbehör så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du alltid alla möjliga typer av effektmätare från väl kända varumärken som t ex Garmin, Stages, Shimano, Sram och många, många fler.