Filter
Sortera
Visar 35 produkter

För att kunna ta med cykeln på semestern, till cykeltävlingen eller vill plocka upp någon som vill ha skjuts så underlättar det om man har någon form cykelhållare till bilen. Nedan hittar du olika former av cykelhållare som är anpassade för bilens dragkrok i en rad olika storlekar och prisklasser, samtliga hållare gör livet enklare och alla har valts ut med omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter en modell för två cyklar, en modell som klarar upp till fyra cyklar eller en mer tekniskt avancerad modell som ser till att du slipper ta bort cyklarna när du vill öppna bilens baklucka så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Cykelhållare till bilens dragkrok

För att kunna få med sig cykeln på semestern, till cykeltävlingen eller om man vill plocka upp någon som vill ha skjuts så underlättar det om man har någon form cykelhållare till bilen, och letar du efter en cykelhållare som är anpassad för din bils dragkrok så har du klickat dig fram till det rätta stället. Vi har nämligen ett stort utbud av cykelhållare från ledande tillverkare som t ex Thule.

I vissa bilar kan man få plats med cykeln i bagageutrymmet, men transport med cykelhållare är oftast betydligt mycket skonsammare för bilen. En cykelhållare för bilens dragkrok gör transporten smidigare, du slipper montera ner cykeln i atomer och du undviker samtidigt att smutsa ner bilens insidan när du väljer transport med cykelhållare.

För oss som tar cyklingen seriöst är någon form av cykelhållare nästan ett måste (om du vill kunna ställa upp i tävlingar). Men en cykelhållare är ett praktiskt hjälpmedel för oss glada amatörer som vill kunna testa nya rundor och inte alltid vill cykla på samma gamla slinga hemma runt knuten. En cykelhållare är också helt prefekt för dig som emellanåt vill kunna hämta upp barnen som cyklat till skolan eller fotbollsträningen på ett smidigt och enkelt sätt.

Den absolut vanligaste typen av cykelhållare

Cykelhållare som du fäster på bilens dragkrok är den absolut vanligaste modellen. Med denna typ av cykelhållare kan du lasta allt från en cykel upp till fyra cyklar samtidigt, beroende på vilken modell av cykelhållare du väljer. Nu för tiden tillverkas smarta modeller som ser till att du slipper ta bort cyklarna när du vill öppna bilens baklucka, extremt smidigt om du vill kunna komma åt saker i bagageutrymmet utan att behöva lasta av alla cyklarna.

Personlig hjälp med att hitta cykelhållare till bilens dragkrok?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av tillbehör eller modell som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika cykelhållare och hjälper dig gärna att hitta produkten som passar din önskemål.

Enkelt att köpa cykelhållare till bilens dragkrok från oss på Spobik

Att köpa cykelhållare som är anpassad för din bils dragkrok hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt tillbehör så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut din nya cykelhållare så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!