Filter
Sortera
Visar 10 produkter

När det är dags gör barnen att prova sina egna vingar på cykeln kan det först behövas ett par stödhjul eller en träningspinne. Dessa praktiska hjälpmedel bidrar till att barnen lär sig cykla på ett säkert och kontrollerat sätt, samtidigt som barnet blir de tryggare och säkrare på sin cykling. Vi på SpoBik har en rad olika typer av stödhjul och träningspinnar som passar till de flesta typer av cyklar, och samtliga har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. 

Och oavsett om du söker ett par stödhjul eller en träningspinne så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Vi har ett omfattande sortiment och alla de produkter gör ditt (och ditt barns) liv lite enklare, lite roligare och mycket mera praktiskt. Hos oss på SpoBik så hittar du alla möjliga typer av stödhjul och träningspinnar från väl kända varumärken som t ex Cavo, Spectra och XLC och många, många fler.

Stödhjul & Träningshandtag

När det väl blir dags gör barnen att prova sina egna vingar på cykeln så kan det underlätta med ett par stabila stödhjul eller en robust träningspinne. Dessa praktiska hjälpmedel bidrar till att barnen lär sig cykla på ett säkert och kontrollerat sätt, samtidigt som barnet blir de tryggare och säkrare på sin cykling. Vi på SpoBik har en rad olika typer av stödhjul och träningspinnar som passar till de flesta typer av cyklar, och oavsett vilken modell du söker så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. 

Det kommer en tid då det är dags för barnen att ta sina första stapplande tramptag och för att göra cyklingen mindre stapplande så rekommenderar vi ett par stabila stödhjul. Vi har stödhjul som passar de flesta typer av barncyklar mellan 12 – 20 tum. Stödhjulen monteras oftast fast i bultarna som håller fast det bakre hjulet med hjälp av skruvar och fästen. När tiden kommit för att ta bort stödhjulen och barnen ska ta sina första egna tramptag så kommer en träningspinne väl till hands. Du monterar den normalt sett under sadeln och fungerar som ett balanshjälpmedel fram till dess att barnen är trygga att cykla helt själv utan hjälp av balansstöd. Alla träningshandtag är ergonomisk utformade så att du på ett bra och bekvämt sätt ska kunna hjälpa barnen att hålla balansen.

Personlig hjälp med att hitta rätt stödhjul och träningspinnar?

Ibland kan det vara svårt att veta vilket stödhjul eller vilka träningspinnar som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra stödhjul och träningshandtag och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just era behov.

Enkelt och smidigt att köpa stödhjul och träningspinnar från oss på Spobik

Att köpa stödhjul och träningshandtag är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt tillbehör så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du alla möjliga typer av stödhjul och träningspinnar från väl kända varumärken som t ex Cavo, Spectra och XLC och många, många fler.