Filter
Sortera
Visar 662 produkter

För att slippa få tråkiga överraskningar är ett säkert och kraftigt cykellås en väl värd investering. Robusta bygellås, kedjelås och länklås biter tillbaka bra om någon försöker klippa upp låset. Ramlås på cykeln kan till exempel vara bra att komplettera med nättare wirelås eller kabellås. Har du investerat i en cykel se till att skaffa cykellås som matchar inköpet.

Cykellås - Ett bra cykellås är en riktigt bra investering

Cykelstölder är väldigt vanligt i Sverige och årligen anmäls mer än 60 000 cykelstölder. Att investera i ett bra cykellås är därför en nödvändighet. Allra bäst är det att använda fler än ett cykellås när du låser din cykel. Det är även bra att låsa fast cykeln i något fast föremål som en stolpe eller liknande för att försvåra en möjlig cykelstöld. Ett cykellås är en billig och enkel försäkring. Investerar du i ett godkänt cykellås så går en eventuell stöld dessutom på hemförsäkringen.

Vi säljer cykellås från välkända varumärken som Abus, BBB, Aim, Basta, Spectra, XLC, Axa, Kross och Trelock.

Cykellås

Typer av cykellås

Vi har flera olika typer av cykellås som bygellås, vikbara lås, ramlås, låsvajrar och låskättingar. Vilken typ av cykellås som passar dig bäst kan bara du avgöra, men generellt gäller att ramlås, bygellås och vikbara lås är godkända och bör vara ditt baslås. Låsvajrar och kättingar är bra extralås som kan användas för att fästa din cykel i stolpar och liknande. Observera att även vissa kättingar, låsvajrar och liknande KAN vara godkända. Detta är då markerat på varje enskild produkt.