Filter
Sortera
Visar 37 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av olika typer av ramar, och samtliga har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Mountainbike? Touring? Cyclocross? Landsvägsracer? Check! Check! Check! Check! Oavsett om du letar efter en ram till en snabb jobbpendlare, ett effektivt transportmedel för avslappnad vardagsförflyttning eller ett underhållande redskap för rena njutningsrundor med familjen så kommer du att hitta det du söker i vårt breda sortiment av ramar.

Detta är diskrimineringsfria transportmedel och givetvis går det lika bra för hen, han eller hon att använda dessa ramar. Det här är pålitliga redskap som på ett smidigt och miljövänligt sätt förflyttar dig precis dit du vill.

Men vad säger då bipacksedeln.... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du flyger fram på varierande underlag . Jo, vi kan garantera att du kommer kunna skapa hälsosammare vanor och samtidigt att ha högvis med skoj i sadeln. Det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån din prylgalna granne i uppförsbackarna.

Ramar till din cykel på Spobik.se

Hos oss hittar du ramar för både han, hen och hon!

Här hittar du hela vårt sortiment av olika typer av ramar, de finns ju en rad olika typer men samtliga har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Mountainbike? Touring? Cyclocross? Landsvägsracer? Check! Check! Check! Check! Oavsett om du letar efter en ram till en snabb jobbpendlare, ett effektivt transportmedel för avslappnad vardagsförflyttning eller ett underhållande redskap för rena njutningsrundor med familjen så kommer du att hitta det du söker i vårt breda sortiment av ramar.

Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av ramar från välkända tillverkare som Trek, Scott, Rock Machine, Superior, Merida, Bergamont, Moustache, BH och Cannondale för att nämna några. Och oavsett vilken ram du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från slät asfalt till stökiga utförslöpor, och vi överdriver inte när vi påstår att samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mer äventyrlig, mycket snabbare och mycket mer intressant.

Allt från högklassiga glädjespridare till fullt tävlingsklara ramar

Här hittar du ramar till allt från snabba racependlare till fullt tävlingsklara enduromonster som tar dig på hissnande repor ute i de stökigaste branterna. En cykel bör vara både lätthanterlig, rapp, tålig och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på absolut största allvar och därför är samtliga ramar ibland de mest underhållande du kan hitta i respektive segment. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannan, sambon och alla stallkompisar. 

Ett underhållande hjälpmedel som kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Är du på jakt efter ett stabilt träningsredskap som förädlar både lungkapacitet, balans och teknik? En kvick pendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med kompisarna? En pålitligt transportmedel som är både praktiskt, rappt och snabbt? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken ram du slutligen väljer så levererar vi den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt ram?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ cykel som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika ramar och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel.

Enkelt och smidigt att köpa ram från Spobik

Att köpa en ram hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!