Filter
Sortera
Visar 6 produkter

Letar du efter den bästa elcykeln? Då har du kommit till rätt ställe! På Spobik.se har vi ett stort utbud av elcyklar för alla typer av cyklister. Våra elcyklar är utrustade med den senaste tekniken och är både pålitliga och lätta att använda.

Användningen av elcyklar växer och växer när ännu fler upptäcker fördelarna, en bättre miljö genom att cykelpendla till jobbet och slippa trängselavgifter, bilköer men också slippa att komma svettig till mötet. Med en elcykel så får du den extra hjälpkraften när du behöver det som bäst och du kommer kunna komma en bit längre på cykelutflykten. Här finns ett brett utbud av elcyklar i form av elassisterade hybridcyklar, elassisterade mountainbikes och elassisterade standardcyklar, både herrcyklar, damcyklar och elcyklar med lågt insteg.

Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt elcykel. Därför har vi gjort det enkelt för dig genom att kategorisera vårt sortiment efter olika behov och preferenser. Vi har allt från billiga elcyklar för dam till snabba och coola elcyklar för den kräsna cyklisten.

För dig som söker en prisvärd och pålitlig elcykel så har vi ett brett utbud av modeller i olika prisklasser. Våra billigare elcyklar har fortfarande hög kvalitet och är perfekta för dig som vill ha en pålitlig och bekväm cykel till vardags.

För den som söker en mer avancerad och snabb elcykel så har vi flera modeller som passar perfekt. Våra snabba elcyklar är utrustade med kraftfulla motorer och batterier, vilket gör dem idealiska för längre cykelturer eller för att ta sig runt i stan på ett smidigt sätt.

Så oavsett om du söker den bästa elcykeln för pendling, träning eller bara för att ha kul, så har vi något för dig på Spobik.se. Våra elcyklar är prisvärda, pålitliga och utrustade med den senaste tekniken för att ge dig den bästa cykelupplevelsen. Så varför inte köpa din elcykel hos oss idag och uppleva fördelarna med att cykla på en elektrisk cykel?

Köp elcykel hos Spobik.se

Upplev fördelarna med att cykla på en elektrisk cykel från Spobik.se

Letar du efter en sportig elcykel eller en elassisterad cykel med klassiska former eller ett praktiskt lågt insteg så har du klickat dig fram till det rätta stället! Vi erbjuder alltid ett brett sortiment av olika typer elcyklar från välkända skandinaviska tillverkare som Kronan, Skeppshult, EcoRide, Nishiki, Batavus samt Winther och även internationella märken som Trek, Scott, Merida, MADE, Frappé, Rock Machine, Superior, Electra, Bergamont, Moustache, Cannondale och Watt Bikes för att nämna några.

Elcyklar för alla cyklister!

Här hittar du allt från traditionella cyklar med klassiska former, till mer sportiga hybrider och landsvägscyklar samt givetvis mer terrängorienterade elcyklarna för dig som älskar utmanande MTB-cykling i stökig terräng. Och som grädde på moset så erbjuder vi alltid bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en elcykel av oss.

Allt från lite enklare till betydligt mer avancerade elcyklar 

Hos oss hittar du en rad olika typer av elcyklar, allt från de enklare varianterna för dig som bara vill ha något att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med handgjorda lädersadlar och högklassig utrustning eller ett tävlingsklart enduromonster som tar med dig med på hissnande repor i branterna.

För dig som vill använda cykeln till kortare turer men har jobbiga backarna eller smärtfritt vill kunna dra barnen i en cykelvagn, då är en elcykel faktiskt det perfekt alternativet. Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Eller vill du helt enkelt bara komma ut och röra på dig lite oftare? Då är en elassisterad cykel det perfekta hjälpmedlet!

Och oavsett om du väljer att köpa en lite billigare elcykel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till din dörr.

Elcyklar med motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En elcykel är utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket tryck dina ben lägger på tramporna, och det känns som en ganska fin bonus är att du slipper komma fram till resans mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett batteri. Alldeles oavsett vilket fabrikat eller vilken modell av elcykel du väljer från oss på SpoBik så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza, Brose, Sport Drive, Xofo och SpinTec.

Behöver du hjälp med att hitta rätt elcykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av elcykel som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra elcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel.

Enkelt och smidigt att köpa elcykel online från Spobik

Att köpa elcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt imponerande omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya elcykeln blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!