Filter
Sortera
Visar 8 produkter

För att kunna ta med cykeln på semestern, till cykeltävlingen eller vill plocka upp någon som vill ha skjuts så underlättar det om man har någon form cykelhållare till bilen. Nedan hittar du olika former av cykelhållare som är anpassade för att monteras på bilens tak i en rad olika storlekar och prisklasser, samtliga hållare gör livet enklare och alla har valts ut med omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Har du en bil som saknar dragkrok men är försedd med takräcken så är en cykelhållare för tak det optimala. Och oavsett om du letar efter en modell där cykeln fästs i hjulet, framgaffeln eller ramen så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Cykelhållare till bilens tak

För att kunna få med sig cykeln på semestern, till cykeltävlingen eller om man vill plocka upp någon som vill ha skjuts så underlättar det om man har någon form cykelhållare till bilen, och letar du efter en cykelhållare som är anpassad för din bils tak så har du klickat dig fram till det rätta stället. Vi har nämligen ett stort utbud av cykelhållare från ledande tillverkare som t ex Thule.

I vissa bilar kan man få plats med cykeln i bagageutrymmet, men transport med cykelhållare är oftast betydligt mycket skonsammare för bilen. En cykelhållare för bilens tak gör transporten smidigare, du slipper montera ner cykeln i atomer och du undviker samtidigt att smutsa ner bilens insidan när du väljer transport med denna typ av cykelhållare.

För oss som tar cyklingen seriöst är någon form av cykelhållare nästan ett måste (om du vill kunna ställa upp i tävlingar). Men en cykelhållare är ett praktiskt hjälpmedel för oss glada amatörer som vill kunna testa nya rundor och inte alltid vill cykla på samma gamla slinga hemma runt knuten. En cykelhållare är också helt prefekt för dig som emellanåt vill kunna hämta upp barnen som cyklat till skolan eller fotbollsträningen på ett smidigt och enkelt sätt.

Kanske den bästa cykelhållaren för dig som ofta kör lite längre sträckor?

Cykelhållare som du fäster på bilens takräcke tillhör en av de vanligare modellerna. Denna typ av cykelhållare är den perfekta lösningen för dig som har bakluckan full med packning och kanske sedan tidigare har takräcken monterade på bilen. Med denna typ av cykelhållare så skapar du ett extra utrymme och den fungerar utmärkt även om din bil råkar sakna dragkrok. Kanske den perfekta cykelhållare för dig som ofta kör lite längre sträckor och vill kunna komma åt packningen i bakluckan även under färd. 

Personlig hjälp med att hitta cykelhållare till bilens tak?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av cykelhållare som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika cykelhållare som är anpassade för bilens tak och hjälper dig gärna att hitta produkten som passar bäst till din bil.

Enkelt att köpa cykelhållare till bilens tak från oss på Spobik

Att köpa cykelhållare som är anpassad för din bils tak hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt tillbehör så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut din nya cykelhållare så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!