Filter
Sortera
Visar 5 produkter

Här hittar du hela vårt breda sortiment av cyklar för Gravity och Downhill, där samtliga modeller är utvalda med omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika syfte. Dessa adrenalinstinna hojar är byggda för att briljera i branterna och är rätt val för erfarna cyklister som vill maximera hastigheten i utförslöporna men även för modiga nybörjare som vill ha en smakstart på karriären. Och oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att vara snabbat på repor i extremt utmanande terräng, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar högvis av körglädje och klassledande kursstabilitet. 

Dessa imponerande hojar har avancerade dämpare med lååååånga slaglängder, robusta hjulset med däck som säkerställer imponerande framkomligheten på alla typer av underlag. Och cyklarna har kraftfulla skivbromsar som säkerställer snabba stopp och de är såklart försedda med pålitliga drivlinor för att du snabbt ska kunna komma upp i hastighet och sedan behålla den. Och jo, vi törs lova att du kommer att ha massor av skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du rappt flyger fram med full kontroll. 

Det här är potenta hojar som trivs när det går utför, och samtliga modeller besitter massor av lekfullhet, förtroendeingivande stabilitet och känner sig helt hemma i bland bergen i vår svensk fjällmiljö. Tack vare kombinationen av en aggressiv geometri, låg tyngdpunkt, flacka gaffelvinklar, lång hjulbas och generös dämpning med massor av inställningsmöjligheter så sväljer cyklarna glupskt och effektivt allt i sin väg. Vilket i praktiken innebär att du problemfritt kan hantera svåra situationer på ett nästan överraskande enkelt sätt. Detta i kombination med pålitliga komponenter gör dessa intensiva cyklarna till något väldigt speciellt... vilket du kommer märka redan efter de första tramptagen.

Men vad säger då bipacksedeln.... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer skapa hälsosammare vanor samtidigt som du kommer ha galet skoj när du ute bland stock och sten flyger fram mot höga hopp och galna drops. Och oavsett vilken modell du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Gravity / Downhillcykel på Spobik.se

Adrenalinstinna berg-och-dal-bane-maskiner med långa slaglängder

Här hittar du hela vårt imponerande breda sortiment av cyklar för Gravity och Downhill, de finns ju en rad olika typer men gemensamt är att alla dessa vansinnigt underhållande hojar är att de kombinerar smidig framkomlighet med solid stabilitet och pålitliga drivlinor med effektiv kraftöverföring. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av cyklar för Gravity och Downhill från välkända tillverkare som Trek, Scott, Merida, Rock Machine, Superior, Bergamont, Moustache, BH och Cannondale för att nämna några.

När det ska gå snabbt utför så är cyklar för Gravity och Downhill helt rätt val. Här handlar de uteslutande om lååååånga slaglängder och avancerad kinematik och flacka geometrier vilket säkerställer att du kan dominera i parkens alla utförslöpor. Dessa adrenalinstinna hojar är byggda för att briljera i branterna och är rätt val för erfarna cyklister som vill maximera hastigheten i serpentinerna men även för modiga nybörjare som vill ha en smakstart på karriären genom att ha full kontroll bland träbyggorna... för att sedan avslappnat kunna njuta av de vackra vyer på dalgångarna.

En snabb hoj för Gravity och Downhill är utan tvekan det effektivaste valet för dig som rappt vill kunna flyga fram på utmanande banor och leder i Åre, Gesunda, Järvsö, Flottsbro och Sälen med bibehållen kontroll på prylarna. Och oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att vara snabbat på repor i extremt utmanande terräng, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar högvis av körglädje, klassledande kursstabilitet, pålitliga drivlinor och ett par slagkraftiga hejdare. 

För oss som älskar hissnande repor i de stökigaste branterna

Här hittar du uteslutande aggressiva hojar som trivs på alla typer av underlag och som tar dig med på hissnande repor i de stökigaste branterna. Det här är underhållande cyklar och ett självklart val för äventyrliga fartdårar som vill kunna ge sig ut i tekniskt krävande terräng utan att behöva vara orolig för vad som döljer sig bakom nästa krök? Det här är hojar som känns precis lika hemma på din lokala slinga som på outforskade leder i vacker svensk fjällmiljö. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du bränner ner för Kebnekaise eller Hammabybacken för de levererar imponerande framkomlighet i alla typer av branta sluttningar.

Oavsett vilken hjulstorlek du väljer så kan du alltid hitta en kombination som levererar bra grepp, klassledande kinematik, rätt hastighet och förtroendeingivande kursstabilitet, vilket i praktiken innebär ökad trygghet. Tack vare kombinationen av en aggressiv geometri och dämpning med långa slaglängder och högvis av inställningsmöjligheter så sväljer de glupskt och effektivt allt i sin väg. Och oavsett vilken typ av cykel för Gravity och Downhill du väljer så handlar det alltid om hojar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Atletiska glädjespridare som är vansinnigt underhållande i branterna

En cyklar för Gravity och Downhill bör givetvis vara både rapp, kvick, lätthanterlig, effektiv, pålitlig och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på absolut största allvar och det är därför samtliga våra cyklar för Gravity och Downhill är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt kör ifrån både grannen och alla kompisar ute i kuperad terräng. 

Men har inte en cyklar för Gravity och Downhill en förfärligt massa läskiga bieffekter? Jo, du kommer skapa hälsosammare vanor och du kommer värna om miljön samtidigt som du har galet skoj när du flyger fram ute bland stock och sten. Och oavsett vilken modell du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Rappa hojar för dig som vill fylla skåpet med nya medaljer och bucklor

Är du på jakt efter ett stabilt träningsredskap som förädlar både balans och teknik? En ballistisk DH-missil som ser till att du kan hantera aggressiva spårval på ett häpnadsväckande enkelt sätt? En effektiv monstertruck för hissnande utförslöpor i bikeparken? Eller har du helt enkelt tröttnat på ditt stela gamla skrälle och siktar på att snabbt fylla skåpet med medaljer och bucklor, ja då är en cykel för Gravity och Downhill troligen ditt nästa vapen. Och du kan vara lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask och blask. Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken hoj du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya cykel innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt Gravity eller Downhill?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ cykel för Gravity och Downhill som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra cyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Smidigt att köpa cykel för Gravity och Downhill från oss på SpoBik

Att köpa cykel för Gravity och Downhill hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya hoj har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!