Filter
Sortera
Visar 538 produkter

Här hittar du bromsklossar och bromsbelägg som ser till att du snabbt och effektivt kan stanna din cykel på ett säkert sätt, och samtliga komponenter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi har alternativen som ser till att du alltid kan känna dig lugn, säker och trygg i sadeln. Och oavsett om du letar efter bromsbelägg till ett par slagkraftiga hydrauliska skivbromsar eller bromsklossar till din ultralätta landsvägsracer så är vi helt övertygade om att du hittar prylen som passar bäst till just din cykel här hos oss.

Effektiva bromsar är A och O när det kommer till säkerheten så vi rekommenderar verkligen att du ser över din cykels bromsklossar och bromsbelägg med jämna mellanrum. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av klossar samt alla möjliga typer av belägg (för både v-broms, skivbroms, canteliverbroms och racer), kort sagt allt du behöver för att du effektivt ska kunna få stopp på din cykel. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vilket typ av bromsklossar eller bromsbelägg du väljer så gör de cyklingen till en trygg upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du olika typer av bromsklossar och bromsbelägg från väl kända varumärken som t ex Shimano, Avid, Bontrager, Sram, Sunrace, TEC, XLC, PRO och många, många fler.

Bromsklossar och bromsbelägg

Här hittar du vårt sortiment av bromsklossar och bromsbelägg som ser till att du snabbt och effektivt kan stanna din cykel på ett säkert sätt. Här hittar du bromsklossar och bromsbelägg som passar till din racercykel, hybridcykel, mountainbike eller gravelbike. Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta högklassiga prylar till din älskade cykels bromsar. Du kan enkelt och smidigt handla bromsklossar och bromsbelägg här hos oss på nätet, dessutom till förmånliga priser. 

Fungerande bromsar är A och O när det kommer till säkerhet så vi rekommenderar verkligen att du ser över din cykels bromsar med jämna mellanrum. Vi har ett brett utbud av olika typer av bromsklossar samt alla möjliga typer av bromsbelägg (för både v-broms, skivbroms, canteliverbroms och racer), kort sagt allt du behöver för att du effektivt ska kunna få stopp på din cykel. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vilket typ av bromsklossar eller bromsbelägg du väljer så gör de cyklingen till en trygg upplevelse.

Med kontinuerligt cykelvård, årligt underhåll, nån tvätt och lite omtanke håller sig din cykels bromsar i form under lång tid framöver. Vi har ett omfattande sortiment av bromsklossar och bromsbelägg som är fullt anpassade för att klara allt du utsätter dem för och som ser till att du på ett smidigt kan hänga med på en utmanande runda med bästa kompisarna.

Personlig hjälp med att hitta rätt bromsklossar och bromsbelägg?

Ibland kan det vara svårt att veta vilka bromsklossar och bromsbelägg som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra bromsklossar och bromsbelägg och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för dina behov.

Enkelt att köpa bromsklossar och bromsbelägg från oss på Spobik

Att köpa bromsklossar och bromsbelägg från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt bromsdetalj så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du bromsklossar och bromsbelägg från väl kända varumärken som t ex Shimano, Avid, Bontrager, Sram, Sunrace, TEC, XLC, PRO och många, många fler.