Filter
Sortera
Visar 72 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av pålitliga pulsklockor som har potential ta din träning till helt nya nivåer, och samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. En mer pålitlig träningskompis än pulsklockan är svår att hitta och alla former av mätbara mål gör ju din träning både enklare, roligare och effektivare. Att se när resultaten förbättras gör dig både sporrad och gör att du tar i det där lilla extra när du är ute och tränar. Och oavsett om du letar efter en pulsklocka med inbyggd GPS, en med kadensmätning eller en med höjdmätning så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment.

Ta din dagliga träning till helt nya nivåer, mät dina framsteg, din maxpuls och din energiförbrukning via en av dessa smidiga klockor som sitter tryggt runt sin handled. Vi har ett omfattande sortiment av olika pulsklockorna som alla effektivt hjälper dig att mäta och hålla koll på din träning samt gör din dagliga träning till en riktigt högklassig upplevelse. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av kvalitativa pulsklockor från väl kända varumärken som t ex Garmin, Wahoo Fitness, och många, många fler.

Pulsklockor som kan ta din träning till helt nya nivåer

Är du på jakt efter en pålitlig pulsklocka som har potential ta din träning till helt nya nivåer så har du hittat rätt! Här hittar du hela vårt imponerande breda sortiment av pålitliga pulsklockor, och oavsett om du letar efter en med inbyggd GPS, en med kadensmätning eller en med höjdmätning så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment. Dessa produkter kan utgöra sporre för att slå dina tidigare rekord, det här är med andra ord det perfekta redskapen för att motivera dig till att göra så bra ifrån dig som möjligt när du cyklar och tränar.

En mer pålitlig träningskompis än pulsklockan är svår att hitta och alla former av mätbara mål gör ju din träning både enklare, roligare och effektivare. Ta din dagliga träning till helt nya nivåer, mät dina framsteg och din maxpuls via en av dessa smidiga klockor som sitter tryggt runt sin handled. Vi har ett omfattande sortiment av olika pulsklockorna som alla effektivt hjälper dig att mäta och hålla koll på din träning samt gör din dagliga träning till en riktigt högklassig upplevelse.

Ett vanligt hjälpmedel bland cyklister, löpare och alla andra typer av aktiva människor. Pulsklockan fungerar ungefär som en träningskompis som hjälper dig att utvecklas och bli bättre samtidigt som den håller koll på dina data under dina aktiviteter. Den kan nämligen känna hur hårt du anstränger dig och hur mycket energi du förbrukar under dina träningspass. Men det som skiljer pulsklockan från andra vanliga träningsklockor är att den kan mäta din puls, och vanligast är då att man mäter sin så kallade maxpuls. Maxpuls är när pulsen är hög och hjärtat slår snabbare och den brukar man uppnå vid hög ansträngning.

Pulsklockor med olika funktioner

Det finns pulsklockor som endast har som funktion att mäta din puls och att visa tiden, men det finns även klockor som har en stor mängd andra funktioner. Klockor med flera funktioner brukar oftast vara lite dyrare men för oss som är entusiaster är det väl investerade pengar. Du behöver givetvis inte ha den mest avancerade klockan, men att de kan bidra till att din träning blir både effektivare och roligare är det ingen tvekan om. Vilken typ av pulsklocka du ska välja beror givetvis på din ambitionsnivå och vad du vill få ut av din träningsklocka. Utöver traditionell pulsmätning så är några av de vanligaste funktionerna:

  • GPS
  • Höjdmätning
  • Kadensmätning
  • ANT
  • Bluetooth

Det finns såklart fler funktioner utöver dessa, du kan även få din pulsklocka med färgskärm eller en pekskärm. Pekskärmen brukar uppskattas av många då de anser att det underlättar navigering på klockan men det är givetvis inte nödvändigt för att klockan ska vara lätt och smidig att hantera. En pulsklocka utan pekskärm fungerar såklart minst lika bra som en pulsklocka med pekskärm.

Hur fungerar pulsklockorna?

Vissa pulsklockor har inbyggd pulsmätare medan vissa modeller kräver ett separat pulsband för att din puls ska kunna mätas och registreras. Det finns givetvis fördelar med båda varianterna. En pulsklocka som kräver ett separat pulsband har normalt sett än mer exakt mätning än en vanlig pulsklocka. Den traditionella plusklockan med integrerad pulsmätning kräver däremot ingen extrautrustning som du måste hålla koll på och är kanske lite smidigare att använda. Pulsklockan mäter pulsen via en sensor som registrerar hur fort ditt hjärta slår. Tack vare den inbyggda pulsmätaren kan dessa klockor ge dig en indikation på hur mycket du förbränt under hela ditt träningspass.

Personlig hjälp med att hitta rätt pulsklocka?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken pulsklocka som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika pulsklockor och hjälper dig mer än gärna att hitta modellen som passar bäst för dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa pulsklockor från oss på Spobik

Att köpa pulsklockor från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt elektronik så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du massor av högklassiga pulsklockor från väl kända varumärken som t ex Garmin, Wahoo Fitness, och många, många fler.