Filter
Sortera
Visar 7 produkter

Hos oss hittar du elcyklar som klarar riktigt tunga laster!

Letar du efter en elcykel som klarar riktigt tunga laster eller helt enkelt en praktisk elcykel med extra generöst lastutrymme så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett brett sortiment av olika lastcyklar med eldrift från kända tillverkare som t ex Kronan, EcoRide, Bergamont, Seaside och Centurion för att nämna några.

Här hittar du smidiga lastfordon som levererar bekymmersfria transporter av det mesta du kan tänkas vilja frakta. Är du orolig för att kraften inte ska räcka till? Det är bara att växla ner, vrida upp assistansnivån och bibehåll tempot så kommer du smärtfritt att nå backens krön, och varken tung last eller branta uppförsbackar utgör några större problem. Oavsett om du ska fixa helgens storshopping, sticka ut på upptäcksfärd eller bara glida runt hemma i stan så ställer din lastcykeln villigt upp med smärtfri förflyttning. Perfekt fför kräsna vardagscyklister som vill kunna säkerställa snabb och effektiv transport för både sig själv och alla prylarna. Och ett faktum kvarstår - Det här är pålitligt och effektivt transportmedel med imponerande generösa lastytor som på ett underhållande sätt förflyttar både dig och din last precis dit du önskar.

Allt från lite billigare till betydligt lyxigare lastcyklar med kraftfull eldrift

Hos oss hittar du alla typer av lastcyklar med eldrift -  Allt från de lite enklare varianterna för dig som vill ha något ett smidigt lastfordon för dina vardagliga transportbehov, till dig som vill ha extra allt med högklassiga drivlinor och massor av smart extrautrustning som gör livet lite enklare.

Det här är miljövänliga lastfordon för dig som vill kunna planera för en framtid helt utan långsamma bilköer, trånga tunnelbanevagnar och skitiga busskurer. Kanske det optimala fordonet för dig som ibland vill ha extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan finns kvar) och för dig som vill kunna lasta alla matkassarna utan att du ens behöva fundera över om de ska få plats. Ett rappt, smidigt bekvämt och praktiskt transportmedel med enorm kapacitet som tack vare modern teknik förflyttar både dig och din last på ett effektivt och samtidigt underhållande sätt.

Har du inte riktigt samma kondition som tidigare? Har dina knän börjat strula? Siktar du (och alla andra medlemmar i familjen) på att kunna leva ett eldrivet liv fullt ut? Då är en eldriven lastcykel kanske rätt melodi! Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din eldrivna lastcykel noggrant innan vi levererar den hem till dig.

Motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En lastcykel med eldrift är utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns underbart lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket tryck dina ben lägger på pedalerna, och det är en fin bonus är att du slipper anlända till cykelturens mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för alla typer av elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett batteri. Alldeles oavsett vilket fabrikat eller vilken modell av elcykel du väljer från oss på SpoBik så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle och Sport Drive.

Behöver du hjälp med att hitta rätt lastcykel med eldrift?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av lastcykel med eldrift som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra elcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt och smidigt att köpa lastcykel med eldrift från Spobik

Att köpa lastcykel med eldrift hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya lastcykel med eldrift har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!