Filter
Sortera
Visar 547 produkter

Här hittar du mängder av olika slangar för alla möjliga typer av fordon och för all fyra årstider, vi säljer slang för cykeldäck men har  även slangar som passar till barnvagnar, cykelvagnar och rullstolar. Här hittar du hela vårt imponerande breda sortiment av slangar, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik. Men om du mot förmodan inte hittar slang eller den dimension eller storlek du söker så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi har ett omfattande sortiment av slangar som passar till alla möjliga typer av cyklar (både mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja ditt transportmedels fulla potential på bästa sätt. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer för slang så gör de cyklingen till en säkrare upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du slangar från väl kända varumärken som t ex Schwalbe, Continental, Bontrager, Maxxis, Vittoria, Michelin, Pirelli, Specialized, CST, BBB, XLC, Impac och många, många fler.

Cykelslang - Köp Cykelslangar billigt på Spobik.se

Slangar

Här hittar du hela vårt sortiment av slangar till alla möjliga typer av cyklar (både mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja ditt transportmedels fulla potential på bästa sätt. För att din upplevelse i sadeln skall bli optimal så behövs oftast en ordentligt pumpad cykelslang. Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta högklassiga prylar till din älskade cykel. Du kan enkelt och smidigt handla alla prylar här hos oss på nätet, dessutom till förmånliga priser. 

Här hittar du massor av olika slangar, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik. Vi har ett omfattande sortiment och här hittar du mängder av olika slangar för alla möjliga typer av cyklar, men vi har även slangar för barnvagnar, cykelvagnar och rullstolar. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer för slang så gör de cyklingen till en säkrare upplevelse.

Personlig hjälp med att hitta rätt slang till din cykel

Ibland kan det vara svårt att veta vilken slang som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika slangar och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa slang från oss på Spobik

Att köpa slang från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkter så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du slang från väl kända varumärken som t ex Schwalbe, Continental, Bontrager, Maxxis, Vittoria, Michelin, Pirelli, TEC, Syncros, CushCore, Specialized, Suomi Tyres, CST, Panaracer, BBB, Impac och många, många fler.