Filter
Sortera
Visar 669 produkter

Här hittar du bromsarna som ser till att du kan rulla fram ett säkert och ett smärtfritt sätt, samtliga bromsar har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi har alternativ som ser till att du kan känna lugn, säker och riktigt trygg i sadeln. Och oavsett om du letar efter en pålitlig fotbroms, ett par slagkraftiga hydrauliska skivbromsar eller ett par traditionella fälgbromsar så är vi helt övertygade om att du hittar bromsen som passar bäst till just din cykel här hos oss.

Fungerande bromsar är A och O när det kommer till säkerhet så vi rekommenderar verkligen att du ser över din cykels bromsar med jämna mellanrum. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av bromsar (skivbromsar, fälgbromsar, rullbromsar, fotbroms) samt alla möjliga typer av bromstillbehör (klossar, skivor, reglage, vajrar, adaptrar), kort sagt allt du behöver för att du effektivt ska kunna få stopp på din cykel. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer så gör de cyklingen till en säker, trygg och pålitlig upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du olika typer av bromsar från väl kända varumärken som t ex Shimano, Avid, Scott, Bontrager, Sram, Sunrace, TEC, Jagwire, Topeak, XLC, PRO och många, många fler.

Köp Cykelbromsar

Här hittar du olika typer av bromsar till cykel som fälgbromsar, skivbromsar, bromsreglage, bromsskivor, skivbromsadaptrar och monteringsdetaljer. För att göra cyklingen säkrare både för dig och för andra är det viktigt att bromsarna på cykeln fungerar och därför bör du med jämna mellanrum kontrollera cykelbromsarna.

Vi har cykelbromsar från flera välkända varumärken som Shimano, Avid, SRAM, Tektro, Paul Component Engineering, Cane Creek och många fler.

Val av cykelbroms

När det kommer till valet av cykelbroms är det viktigt att hitta den typ av broms som passar dig bäst. En del tycker det är bekvämt med fotbroms som bromsar in cykeln när du trampar pedalerna bakåt medan andra föredrar fälgbroms eller skivbroms som bromsas med hjälp av handbromsen på styret. Det är i slutändan du som avgör vilken typ av cykelbroms som passar dig bäst