Filter
Sortera
Visar 157 produkter

Superior definieras av racing. Oavsett om de befinner sig på sina cyklar eller på sina kontor är en sund konkurrens den kraft som driver Superior och dess medarbetare framåt. Superior arbetar ständigt med att utveckla sina cyklar och deras stora drivkraft är Always race!

Superior är ett cykelvarumärke som jobbar mot ett enda mål: att det ska gå fort. Med detta i åtanke jobbar man hårt på högkvarteret i Tjeckien för att utveckla lätta, snabba och snygga cyklar. Superior grundades och drivs av ett gäng gamla proffscyklister och mekaniker som tillsammans designar, testar och monterar ihop cyklarna. Idag erbjuder Superior även barncyklar, standardcyklar och elcyklar med samma tänk om låg vikt och kul cykelkänsla, så Superiors produktportfölj innehåller verkligen något för alla, barncyklar från 20-tum till riktiga race-mountainbikes med de finaste komponenter marknaden har att erbjuda. Utvecklarna har även sett till att tänka på det funktionella, som att pendlarcyklarna och cyclocross/gravel-modellerna kan ha både stänkskärmar och dubbdäck, så cyklarna är inte anpassade för endast en smal del av marknaden, utan man har verkligen tänkt på det mesta. Eftersom att vi köper cyklarna direkt från Superior och genom detta lyckats kapa en massa led i distributionskedjan kan vi sälja dem till ett väldigt förmånligt pris. Väljer du att köpa en Superior-cykel utav oss kan du vara säker på att du får väldigt mycket cykel för pengarna.

Superior - always race!

Superior definieras av racing. Oavsett om de befinner sig på sina cyklar eller på sina kontor är en sund konkurrens den kraft som driver Superior och dess medarbetare framåt. Superior arbetar ständigt med att utveckla sina cyklar och deras stora drivkraft är Always race!

Superior är ett cykelvarumärke som jobbar mot ett enda mål: att det ska gå fort. Med detta i åtanke jobbar man hårt på högkvarteret i Tjeckien för att utveckla lätta, snabba och snygga cyklar. Superior grundades och drivs av ett gäng gamla proffscyklister och mekaniker som tillsammans designar, testar och monterar ihop cyklarna.

Hur ser tillverkningen av Superior ut?

De lätta och fina kolfiberramarna tillverkas i Taiwan, i samma fabriker som många andra välkända cykelmärken, och genomgår ordentligt med tester innan de lackeras och monteras ihop till färdiga cyklar. Superior själva är väldigt kräsna med vilka komponenttillverkare de jobbar med, och har därmed optimerat sina ramar efter just dessa delar, vilket leder till att man får små marginella effektvinster som tillsammans leder till en mycket optimerad och snabb cykel.

Superiors cykelsortiment

Idag erbjuder Superior även barncyklar, standardcyklar och elcyklar med samma tänk om låg vikt och kul cykelkänsla, så Superiors produktportfölj innehåller verkligen något för alla, barncyklar från 20-tum till riktiga race-mountainbikes med de finaste komponenter marknaden har att erbjuda. Utvecklarna har även sett till att tänka på det funktionella, som att pendlarcyklarna och cyclocross/gravel-modellerna kan ha både stänkskärmar och dubbdäck, så cyklarna är inte anpassade för endast en smal del av marknaden, utan man har verkligen tänkt på det mesta.

Eftersom att vi köper cyklarna direkt från Superior och genom detta lyckats kapa en massa led i distributionskedjan kan vi sälja dem till ett väldigt förmånligt pris. Väljer du att köpa en Superior-cykel utav oss kan du vara säker på att du får väldigt mycket cykel för pengarna.