Filter
Sortera
Visar 1 produkter

Här hittar du vårt sortiment av robusta utegym och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Du vill väl kunna träna året runt, och framför allt vill du väl kunna träna utan att behöva transportera dig till det lokala gymmet varje dag? Träna säkert, tryggt och dessutom hela kroppen med dessa mångsidiga redskap som oftast tillåter stora rörelser. Och oavsett om du letar efter ett komplett utegym eller ett tillbehör till ditt utegym så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du slutligen väljer för produkt så kommer det göra din träning till en mer komplett och mer underhållande upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du utegym från väl kända varumärken som t ex Master Fitness och många, många fler.

Utegym online på Spobik.se

Utegym för allt och alla...

På avdelningen för utegym hittar du massor av produkter som är anpassade för att träna hemma. Ibland kan det vara svårt att få tid till att hinna med gymmet och då kommer träning i hemmet väl till hands. Med dessa extremt mångsidiga träningsredskap uppnår du enklare dina mål och du kan träna både kondition, styrka eller rehab i din egen takt. När du väl bestämt dig för att skaffa ett utegym med helt egna redskap så kan du dessutom träna både oftare, längre och mer effektivt. Att kunna träna precis när du själv vill sparar tid, och det ser definitivt till att du kan träna oftare. 

Borta bra... men hemma är ändå bäst!

Här hos oss på SpoBik så hittar du utegym som passar både dig och alla övriga familjemedlemmar.  Vi har alla olika behov och olika livssituationer. Många föredrar att gå till gymmet och träna tillsammans med andra, medan somliga helt enkelt behöver komma bort från hemmet för att motivera sig och kunna träna regelbundet. Många trivs som bäst med att träna när de är ensamma, och många saknar helt enkelt både tiden eller möjligheten att ta sig till ett gym på daglig basis. Har du småbarn kan det vara svårt att kunna åka iväg under längre perioder, och då kan ett utegym många gånger vara det perfekta alternativet. 

Fördelar med ett utegym!

  • Alltid öppet
  • Inga långa köer till din älskade favoritredskap
  • Du kan träna när det passar dig
  • Lågt underhållsbehov
  • Utmärk redskap för din rehab
  • Rent och snyggt (precis som du lämnade det!) 
  • Du befinner dig i en behaglig miljö som är helt fri från dålig lukt
  • Du slipper trängseln i de svettiga omklädningsrummet
  • Alternativ som ser till att du helt slipper löpande kostnader

Att köpa utegym från SpoBik

Att köpa utegym från oss på SpoBik är enkelt, helt utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Känner du dig fortfarande osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt utegym så kontaktar du vår kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!