Filter
Sortera
Visar 20 produkter

Har ni begränsat med förvaringsutrymme på golvytan? Då föreslår vi att ni skaffar i en cykelhållare för väggmontering! Nedan hittar du olika former av vägghängd cykelförvaring i en rad olika prisklasser, samtliga produkter gör livet lite mer välorganiserat och de har valts ut med omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter en enkel upphängningskrok för garaget eller en lite robust väggmonterade cykelhållare med bakhjulsstöd för att hänga ditt mästerverk i vardagsrummet så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Cykelhållare för vägg

Älskar du att cykla men saknar både förråd, garage och annan golvyta? Plågas du av tanken på att behöva för att lämna din vän på två hjul utomhus? Den kanske bästa lösningen är då en cykelhållare för väggmontering. Denna enkla med smått genialiska lösning ser till att risken för att din cykel ska bli stulen blir avsevärt mycket mindre. Med en praktisk cykelhållare för väggen så slår du två flugor i en smäll, dels behöver du inte funder över hur du ska förvara sin cykel samtidigt som du skapar mer plats inomhus. Och när man tänker efter, hur coolt är det inte att ha din cykel hängandes i vardagsrummet eller i hallen? Självklart är det supercoolt! Med hjälp av ett robust litet väggfäste kan du både spara plats, skydda din cykel från tjuvar och samtidigt imponera på vänner och stallkamrater som kommer på besök.

Vilka är fördelarna med en väggmonterad cykelhållare?

Inte nog med att du får ett elegant konstverk som sitter säkert monterat på väggen du har även skapat en säker förvaring för din käraste ägodel samtidigt som din sambo får mer golvyta för krukväxter. Nedan har vi sammanställt ett par fördelar och riktigt starka argument som du kan ta till hjälp av när du ska övertyga sambon om att hojen bör få hänga bakom soffan i vardagsrummet :-)

  • Det minimerar risken att din cykel blir stulen (och du slipper oroa dig över cykeltjuvar)
  • … vilket i sin tur gör att ni sparar pengar eftersom ni inte behöver investera i en ny cykel
  • Det skapar extra golvyta och ger plats för annat kul åt din partner
  • Ditt eleganta konstverk får uppmärksamheten den så väl förtjänar

Personlig hjälp med att hitta rätt vägghängd förvaring till din cykel?

Hos oss hittar du flera olika typer av cykelhållare för vägg från kända varumärken i en mängd olika utföranden. Vi har cykelhållare som du hänger upp cykeln på både vertikalt och horisontellt. Och nästan oavsett vilken typ av cykel du har så har vi en cykelhållare som kommer att passa. Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av väggförvaring som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om förvaring av cyklar och hjälper dig mer än gärna att hitta en cykelhållare som passar till ditt hem (men att övertyga sambon om att den bör sitta på väggen i vardagsrummet får du göra själv).

Enkelt att köpa vägghängd förvaring till din cykel från oss på Spobik

Att köpa produkter som underlättar förvaringen av dina cyklar hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt tillbehör så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt vägghängda produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Vi säljer cykelhållare för vägg från välkända varumärken som Topeak, BBB, PRO, Thule, Park Tool, Elite, Cyclus Tools och många andra kända tillverkare.