Filter
Sortera
Visar 7 produkter

Köp Barncykel 20 tum

Hos Spobik hittar du ett brett sortiment av barncykel 20" från cykelmärken som Crescent, Nishiki, Monark, Scott, Merida, Cube, Made med flera.

En 20"-barncykel är ofta till ett barn som börjar bli lite duktigare och snabbare på cykeln, och därför säljer vi enbart högkvalitativa varumärken när det gäller barncyklar. Barnen ska få en så rolig cykelupplevelse som möjlig samtidigt som det är säkert.

När man kommer till 20"-barncyklar finns det ett större utbud av modeller än på de mindre barncykelstorlekarna, inte minst finns de lite "tuffare" varianter med dämpad framgaffel (även kallat dämpargaffel eller helt enkelt dämpning), och de lite mer klassiska barncyklarna. Vilken modell du väljer är helt upp till dig och ditt barn, men alla barncyklar vi säljer är byggda för barn - d v s dämpargafflar. bromshandtag och andra komponenter är anpassade för barns låga vikter och korta kroppar. Billigare märken sätter ibland på vuxenkomponenter vilket gör cyklingen både jobbigare och mindre säker.

barncykel 20 tum

Vem passar en barncykel 20”

Vi har modellunika längdangivelser på alla våra cyklar, och med vår längdväljare fyller du enkelt i ditt eller barnets längd och får bara se cyklar som passar. Men om man ska prata generellt kring 20"-barncyklar så passar de cyklister som är 115 - 140 cm långa, vilket brukar innebära att de är 6, 7, 8 eller 9 år gamla. Om ditt barn är kortare eller längre än så kan du alltid hitta rätt storlek genom att fylla i barnets längd i vår "hitta ramstorlek" högre upp på sidan.

Pojkcyklar och flickcyklar?

Vi använder oss inte av benämningen pojkcyklar och flickcyklar för det är ingen skillnad på dem rent materialmässigt. Du och ditt barn kan verkligen välja helt själva det ni gillar och det som passar er bäst.

Köp barncykel 20” online

På Spobik är det lätt att köpa barncykel. Du kan alltid ta hjälp av vår barncykelväljare om du är osäker på om 20” är rätt storlek för ditt barn. När du valt rätt storlek och hittat en cykel som ditt barn tycker om så fixar vi resten. Vi monterar cykeln och eventuella tillbehör till cykeln till perfektion innan vi levererar en fraktfritt hem till er dörr. Ifall er barncykel 20” inte skulle bli som ni tänkt er så erbjuder vi dessutom fria storleksbyten på alla barncyklar.