Filter
Sortera
Visar 43 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av damspecifika mountainbikes, där samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Samtliga modeller besitter en repertoar som gör äventyrliga tjejers liv både roligare och rappare. Eftersom tjejer generellt har något kortare överkropp och armar än vad killar har så har dessa cyklar ofta ett lite kortare avstånd mellan sadel och styre. En sadel som är anpassad efter den kvinnliga anatomin, ett något smalare styre och kortare vevarmar är annat som ibland brukar skilja dem från herrarnas MTB-cyklar. Men oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från snabba grusvägsrallyn till stökiga skogsrepor med stallkamraterna, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar massor av körglädje, hög hastighet och solid stabilitet. 

Ett självskrivet alternativ för kvinnliga fartdårar som söker nya utmaningar och helst håller till på stökiga underlag. Cyklarna har effektiva bromsar som tillåter snabba stopp och det kombineras av spänstiga drivlinor för att du snabbt ska kunna komma upp i hastighet igen. Det här är troligen det optimala redskapen för kräsna pendlare och ambitiösa landsvägscyklister som aldrig lämnar något åt slumpen.

Men vad säger då bipacksedeln.... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du flyger fram på skogsstigarna. Jo, vi kan garantera att du kommer kunna skapa hälsosammare vanor och samtidigt att ha högvis med skoj i sadeln. Det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån konkurrenterna.

Hos oss hittar du många olika typer av mountainbikes för damer!

Här hittar du hela vårt imponerande breda sortiment av mountainbikes för tjejer, de finns ju en rad olika typer men gemensamt är att alla dessa mångsidiga cyklar kombinerar pålitliga drivlinor med smidig framkomlighet med solid stabilitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av mountainbikes för tjejer från välkända tillverkare som Trek, Scott, Rock Machine, Superior, Merida, Bergamont, Moustache, BH och Cannondale för att nämna några.

Vi erbjuder massor av temperamentsfulla tvåhjulingar som kombinerar effektiv framkomlighet samt solid stabilitet med pålitligt grepp, och samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mer äventyrlig, mycket snabbare och mycket mer intressant. Oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från slät asfalt till stökiga utförslöpor, och vi överdriver inte när vi påstår att samtliga modeller levererar högvis med körglädje, imponerande och effektiv bromsförmåga. 

Mountainbikes som är anpassade efter den kvinnliga anatomin

Eftersom tjejer generellt har något kortare överkropp och armar än killar så har dessa modeller ofta lite kortare avstånd mellan sadel och styre. En sadel som är anpassad efter den kvinnliga anatomin, ett något smalare styre och kortare vevarmar är andra detaljer som kan skilja dem från herrarnas MTB-cyklar. Dessa mountainbikes är ofta utrustade med högklassiga dämpare, robusta däck med en bredd som säkerställer hög framkomlighet, effektiva skivbromsar som tillåter snabba stopp samt spänstiga drivlinor för att du snabbt ska kunna komma upp i hastighet igen.

Allt från lite enklare till sylvassa mountainbikes för kräsna tjejer

Här hittar du allt från mångsidiga jobbpendlare till fullt tävlingsklara enduromonster som tar dig på hissnande repor ute i de stökigaste branterna. Kanske det smarta valet för förnuftiga fartdårar som vill kunna ge sig ut på långa rundor utan att behöva vara orolig för vilken typ av underlag som följer härnäst? Det här är underhållande hojar med bred repertoar som oftast kan utrusta med alla tillbehören som gör dina vardag lite enklare och lite roligare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät stadsdjungel med knagglig kullersten eller tekniskt utmanande skogsterräng för de levererar fin framkomlighet på nästan alla typer av underlag.

Oavsett vilken hjulstorlek du väljer så kan du alltid hitta en kombination som levererar bra grepp, rätt hastighet, robust slitstyrka och stabil kursstabilitet, vilket i praktiken innebär ökad trygghet ute i terrängen. Och oavsett vilken typ av cykel du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Äventyrliga glädjespridare som både är underhållande och pålitliga

En mountainbike för tjejer bör såklart vara lätthanterlig, rapp, tålig och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på absolut största allvar och det är därför samtliga våra mountainbikes för tjejer är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannan, sambon och alla stallkompisar ute i den kuperade terrängen. 

Ett underhållande hjälpmedel som kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av hög hastighet och nästan gränslös framkomlighet så är en mountainbike kanske det perfekta hjälpmedlet! Och du kan vara lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Är du på jakt efter ett stabilt träningsredskap som förädlar balans och teknik? En robust hardtail för äventyrliga skogsrundor med bästa kompisarna? En heldämpad endurohoj för hissnande utförslöpor i bikeparken? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken hoj du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya mountainbikes innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Personlig hjälp med att hitta rätt mountainbike för damer?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ mountainbike som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra mountainbike´s och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel.

Enkelt att köpa mountainbikes för damer från Spobik

Att köpa mountainbike hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya mountainbike har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!