Filter
Sortera
Visar 27 produkter

Här hittar du stänkskärmar som passar till 24"-cyklar som ser till att mindre cyklister slipper bli blöta och smutsiga, samtliga 24"-skärmar har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter en bakre skärm, en främre skärm eller ett komplett skärmset så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Trött på att få stänk på ryggen så fort det regnar? Vill du skydda packning på cykeln? Vill du skydda dina bromsar och belysning från både smuts och vatten? Inga problem, för det spelar ingen roll om du söker fasta, avtagbara, med eller utan stag för vi i har alltid ett omfattande sortiment av olika typer av stänkskärmar som passar till alla möjliga typer av 24"-cyklar. 

Skärmar som passar till 24-tummare!

Trött på att få stänk på ryggen när det regnar så har du klickat dig fram kommit till det rätta stället - här hittar du alla möjliga typer av olika stänkskärmar som passar till ditt barns 24"-cykel. Långa, korta, fast monterade, avtagbara och både med eller utan stag! Vi har dessutom stänkskärmar som du monterar med gummiband, snabbfäste, utan verktyg eller med verktyg. En riktigt bra stänkskärm skyddar faktiskt både ditt barn, barnets packning och även alla medtrafikanter från både väta, smuts och lera.

Ett smått genialiskt tillbehör som effektivt leder bort smutsen

Det är kanske inte direkt de hetaste cykeltillbehöret, men du ska absolut inte underskatta alla de fördelar som ett par bra stänkskärmar kan ge. Vill du att ditt barn ska kunna ta sig från A till B utan att behöva riskera en fläckig rygg? Ett par stänkskärmar hjälper till med att leda bort både vatten, smuts, lera och slask.

Många av våra barncyklar är redan utrustade med skärmar när du köper dem, men långt ifrån alla. Men om vill du byta modell, komplettera eller kanske köpa ett set med lite smidigare stänkskärmar till din 24-tummare så hittar du en rad olika alternativ hos oss. Det kan också vara så att du vill uppgradera till ett par andra stänkskärmar än de som följde med cykeln. Hos oss på SpoBik hittar du både framskärmar, bakskärmar och kompletta skärmsatser och givetvis både med eller utan stag. Långa, korta, breda, smala, fast monterade eller smidigt avtagbara? Inga problem!

Vilka är fördelarna med stänkskärmar till en 24"-cykel?

Många tror att stänkskärmar adderar en massa onödig vikt på cykeln, men sanningen är att ett par bra stänkskärmar ger betydligt fler fördelar än nackdelar. Sanningen är den att ett par kvalitativa skärmar kan öka prestationsförmågan tack vare att det hjälper till att hålla barnet torrt, varmt och med komfortabel. Ett par skärmar ser även till att barnet kan ge sig ut på längre och äventyrligare rundor eftersom risken för att bli frusen och kall minimeras. Är du fortfarande inte riktigt övertygad om att du behöver ett par stänkskärmar? Då summerar vi några av de största fördelarna åt dig här nedan:

  • De hindrar barnet från att få väta och smuts på kläderna
  • De håller barnets fötter både torrare och varmare
  • De ser till att eventuell packning på cykeln förblir torr
  • De skyddar både bromsar och cykels belysning från smuts och vatten
  • De adderar minimalt med vikt, och dessutom till en låg kostnad 

Att välja rätt stänkskärmar till din cykel med 24"-hjul

För att hitta passande skärmar till ditt barns cykel kan du alltid börja med att ta hjälp av våra filter i toppen av sidan. Där hittar du "typ av produkt" där du kan välja vilken hjulstorlek skärmarna bör passa till och "placering" ifall du behöver skärmar fram, bak eller en uppsättning. Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av skärmar som passar bäst för just dina ändamål. Skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika stänkskärmar och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa stänkskärmar online från oss på Spobik

Att köpa stänkskärmar hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du som sagt någon av våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv!  

Köper du cykel hos oss och lägger till ett par stänkskärmar i din beställning så behöver du aldrig fundera över monteringen. Allt som adderas i samma beställning som din cykel kommer nämligen att monteras innan vi levererar cykeln hem till dig, så länge du inte önskar något annat förstås. Låter det enkelt? Det ska det vara! 

Om du beställer stänkskärmar separat så finns det en rad olika typer av sätt som du kan montera dem på din cykel. Vi har stänkskärmar som du monterar med gummiband, med snabbfäste, med verktyg och även helt verktygslöst... och du väljer såklart det som passar dig bäst!

Vi säljer stänkskärmar från välkända varumärken som Zefal, Topeak, Ass Saver, BBB, Bontrager, SKS, Curana, TEC, XLC, Cavo, Hebie, OXC och många, många fler!