Det finns inga produkter som matchar urvalet

En cyclocross eller en gravel bike kan sägas vara en racer för grus- och skogsvägar samt såklart leriga CX-tävlingsbanor. Grövre däck, annan utväxling och mer upprätt sittposition gör även cyklarna till bra allroundcyklar. Att kunna cykla snabbt och bekvämt på både asfalt samt grus gör cykeln mycket omtyckt för pendlare och cyklister. Vissa modeller är förberedda med fästen för skärmar och pakethållare.

En snabb cyclocross för alla av tillfällen och för alla personligheter

Här hittar du vårt sortiment av Cyklocross, de finns ju en rad olika typer av snabba sportcyklar men här handlar det uteslutande om slagkraftiga hojar som funkar på nästan alla typer av underlag och verkligen älskar när det går undan i svängarna. Gemensamt för dessa rappa cyklar är kombinationen av klassledande framkomlighet, effektiv kraftöverföring och hastigheter som nästan får det att svida ögonen. Vi erbjuder modeller från välkända tillverkare som Trek, Scott, Merida, Rock Machine, Superior, Cannondale och Bergamont för att nämna några.

Dessa körglada cyklar utgår från högklassiga stommar som sätter fokus på effektivitet och de flesta modellerna har hjulset som är utrustade med lite grövre däck för att säkerställa framkomligheten på olika sorters underlag, och även minimera risken för trista punkteringar. De har alltid pålitliga bromsar som medger snabba stopp och slagkraftiga drivlinor som ser till att du kan bibehålla höga hastigheter även över långa distanser. Körställningen ligger nästan alltid åt det mer aggressiva hållet vilket ser till att cyklisten kan nyttja de största muskelgrupperna, och det ökar i sin tur trampeffektiviteten och skapar en högre verkningsgrad. 

Allt från robusta träningsredskap till vassa speedkulor för nästa race

Här hittar du allt från robusta jobbpendlare som ställer upp oavsett körsträcka till rena speedkulor med potent prestanda och högklassiga komponenter som inte adderar en massa onödig vikt. Många tror att ett bockstyre är obekvämt men vi vill påstå att det är det mest komfortabla och flexibla styret av alla, vilket du snabbt kommer märka på de lite längre rundorna i glada vänners sällskap. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Det här är slagkraftiga cyklar som ofta kan utrustas med tillbehören som gör dina vardag lite behagligare och lite smidigare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät storstadsdjungel eller ute på stökiga skogsstigar för det levererar rätt hastighet på alla typer av underlag. Och oavsett vilken hoj du väljer så är det alltid cyklar av högsta kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Slagkraftiga glädjespridare som både är rappa, pigga och kvicka

En vass cyclocross är både rapp, kvick, effektiv, kursstabil och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra modeller är ibland de mest underhållande och mest kompetenta du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du växlar ner och busenkelt trampar ifrån både grannan och bästa kompisen i på slingriga grusvägarna. 

Det här är rappa cyklar med en sportig repertoar som levererar höga hastigheter på de nästan alla typer av underlag, ett självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som tryggt och snabbt vill kunna rulla fram oavsett förhållanden. Dessa effektiva tvåhjulingar passar både jobbpendlare och  ambitiösa landsvägscyklister som prioriterar mångsidig körglädje men samtidigt vill kunna haka på i klungan. Japp, samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mycket snabbare, mer effektiv och betydligt mycket mer intressant.

En vass tvåhjuling som kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av lågt rullmotstånd och hög hastighet så utgör dessa modeller troligen den perfekta motivationen. 

Är du på jakt efter en rapp sporthoj som har potential att förädla både lungkapacitet, balans och teknik? En rapp pendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med kompisarna? En pålitligt transportmedel som är betydligt mycket snabbare och rappare än hybriden? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken cykel du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya cyclocross innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Behöver du personlig hjälp med att hitta rätt cyclocross?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av cyclocross som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika cyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt och smidigt att köpa cyclocross från oss på Spobik

Att köpa cyclocross hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya cyclocross har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!