Filter
Sortera
Visar 940 produkter

Här hittar du hela vårt imponerande breda sortiment av 29"-mountainbikes, där samtliga modeller är utvalda med omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika syfte. Dessa populära MTB-cyklar är rätt val för nybörjare som vill ha en smakstart på karriären men även till mer erfarna  MTB-cyklister som vill kunna trampa på för fullt på banans mer knepiga partier. Denna moderna däckstorlek ger dig den perfekta kombinationen av hastighet, grepp och kursstabilitet, vilket i praktiken innebär ökad trygghet ute i terrängen. Och oavsett vilken av alla modeller du väljer så kan vi garantera att samtliga cyklar levererar högvis med körglädje, imponerande framkomlighet och kraftfull bromsprestanda. 

Dessa 29"-mountainbikes är ofta utrustade med högklassiga dämpare och de har däck med en bredd som säkerställer framkomligheten på olika typer av underlag. Cyklarna har alltid effektiva bromsar som tillåter snabba stopp och spänstiga drivlinor för att du snabbt ska kunna komma upp i hastighet igen. Och jo, vi törs lova att du kommer att ha högvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån stallkompisarna ute i den kuperade terrängen. 

Det här är underhållande hojar med bred repertoar som levererar trygg framkomlighet på alla typer av stökiga underlag, ett nästan självskrivet alternativ för äventyrliga cyklister som obekymrat vill kunna rulla fram på allt från slät asfalt och knagglig kullersten till skrämmande DH-repor. Men oavsett vilken modell du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken. Behöver du något som är ännu robustare så rekommenderar vi en 27,5"-mountainbike, vilket är en något mindre hjulstorlek.

29" Mountainbike - Köp 29 tum MTB online på Spobik.se

Mountainbikes med 29-tumshjul hittar du alltid hos oss!

Här hittar du hela vårt imponerande breda sortiment av mountainbikes med 29-tumshjul, de finns ju en rad olika typer men gemensamt är att samtliga dessa 29-tummarna kombinerar pålitliga drivlinor med smidig framkomlighet med solid stabilitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av mountainbikes med 29-tumshjul från välkända tillverkare som Trek, Scott, Rock Machine, Superior, Merida, Bergamont, Moustache, BH och Cannondale för att nämna några.

Här hittar du temperamentsfulla tvåhjulingar som kombinerar effektiv framkomlighet samt kvick respons med solid stabilitet, och samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mer äventyrlig, mycket roligare och galet mycket snabbare. Oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från slät asfalt till stökiga utförslöpor, och vi överdriver inte när vi påstår att samtliga modeller levererar högvis med körglädje, imponerande och effektiv bromsförmåga. 

Behöver du något som är ännu mer robust så rekommenderar vi en 27,5"-mountainbike, vilket är en något mindre hjulstorlek.

Historien bakom uppkomsten av de populära 29-tummarna

Det var faktiskt så sent som 2004 man lanserades den första MTB´n med fullstora 29-tumshjul. Upphovsmannen är den redan legendariska Gary Fischer och hans idé var att större hjuldiameter skulle ge snabbare rull och svälja hinder så som rötter och stenar på ett betydligt effektivare sätt - och oj vad rätt Gary hade! Idag är 29-tummarna den absolut vanligaste hjulstorleken bland alla typer av mountainbikes, och det gäller på allt från lite enklare MTB-cyklar för oss vanliga motionärer till sponsrade proffscyklister som alltid siktar på att få kliva högst upp på prispallen.

Allt från lite enklare till sylvassa MTB´s med 29-tummare

Här hittar du allt från mångsidiga jobbpendlare till fullt tävlingsklara downhillmonster som tar dig på hissnande repor ute i de stökigaste branterna. Kanske det smarta valet för förnuftiga fartdårar som vill kunna ge sig ut på långa rundor utan att behöva vara orolig för vilket under lag som följer härnäst? Det här är underhållande hojar med bred repertoar som oftast kan utrusta med alla tillbehören som gör dina vardag lite enklare och lite roligare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät stadsdjungel med knagglig kullersten eller tekniskt utmanande skogsterräng för de levererar fin framkomlighet på nästan alla typer av underlag.

Dessa 29"-mountainbikes är ofta utrustade med högklassiga dämpare, robusta däck med en bredd som säkerställer hög framkomlighet, effektiva skivbromsar som tillåter snabba stopp samt spänstiga drivlinor för att du snabbt ska kunna komma upp i hastighet igen. Denna moderna däckstorlek ger dig den perfekta kombinationen av hastighet, grepp och kursstabilitet, vilket i praktiken innebär ökad trygghet ute i terrängen. Och oavsett vilken modell du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Äventyrliga glädjespridare som både är underhållande och pålitliga

En mountainbike med 29-tumshjul bör såklart vara lätthanterlig, rapp, tålig och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på absolut största allvar och det är därför samtliga våra MTB-cyklar med 29-tumshjul är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannan, sambon och alla stallkompisar ute i den kuperade terrängen. 

Ett underhållande hjälpmedel som kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av hög hastighet och nästan gränslös framkomlighet så är en MTB med fullstora 29-tumshjul kanske det perfekta hjälpmedlet! Och du kan vara lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Är du på jakt efter ett stabilt träningsredskap som förädlar balans och teknik? En robust hardtail för äventyrliga skogsrundor med bästa kompisarna? En heldämpad endurohoj för hissnande utförslöpor i bikeparken? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken hoj du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya 29-tummare innan vi levererar den hem till din dörr. 

Personlig hjälp med att hitta rätt 29"-mountainbike?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av 29"-mountainbike som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra mountainbike´s och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel.

Enkelt att köpa 29"-mountainbikes från oss på Spobik

Att köpa 29"-mountainbike hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya mountainbike har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!