Filter
Sortera
Visar 74 produkter

Här hittar du alla våra sovsäckar och liggunderlag som ser till att du kan skapa ett komfortabelt campingliv av högsta klass, samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter en lätt och väl isolerad dunsäck för alla fyra säsonger eller uppblåsbart liggunderlag med högklassig sovkomfort så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Bara för att du lämnat huset eller lägenheten så behöver du verkligen inte stå ut med att vakna upp med världens ryggskott eller frysa som en hund när det äntligen blir dags att krypa till kojs. Vi har ett omfattande sortiment av produkterna som gör ditt efterlängtade campingliv till en 5-stjärnig upplevelse och vi erbjuder allt från dunfyllda sovsäckar som värmer även under kalla vinterförhållanden till extra tjocka och utomordentligt varma uppblåsbara liggunderlag som är komfortablare än de flesta hotellsängar.

Sovsäckar och liggunderlag som skapar ett förstklassig campingliv!

Nä du befinner dig ute på nya äventyr så är det förhoppningsvis få upplevelser som påminner om din vardag hemma i gruvan, campinglivet är varken tråkigt eller enformigt. Men bara för att du äntligen kunnat stämplat ut från kontoret och lämnat hemmets trygga vrå så ska du ju inte behöva vakna upp med världens ryggskott eller frysa som en hund när det äntligen blir dags att krypa till kojs. Här hittar du sovsäckar och liggunderlag som underlättar för ett förstklassigt campingliv, och samtliga produkter har valts ut med omsorg för både funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål.

Ta med rätt typ av sovsäckar och liggunderlag till naturupplevelsen

Bara för att du lämnat din bekväma säng hemma i lägenheten eller huset så ska du inte behöva stå ut med dålig nattsömn när det äntligen blir dags att dra iväg på 5 veckors efterlängtad semester. Oavsett om du letar efter en väl isolerad dunsäck för alla fyra säsonger eller uppblåsbart liggunderlag med högklassig sovkomfort så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Vi har ett omfattande sortiment av tillbehören som gör ditt campingliv till en 5-stjärnig upplevelse och som ser till att du alltid kan njuta av de där värdefulla veckorna du drömt om hela året. En prima sovupplevelse i naturen har nog aldrig legat närmare till hands!

Sköna sovsäckar och mjuka liggunderlag för ett lättare campingliv

I denna kategori ingår egentligen allt som underlättar och adderar till ditt lite mer avslappnade campingliv, allt från ultralätta sovsäckar till mjuka liggunderlag som är komfortablare än den snordyra bäddmadrassen i ditt sovrum. Genomgående för alla dessa sköna sovsäckar och fluffiga liggunderlag är att de effektivt maximerar funktionen samtidigt som de minimerar volymen på din packning. Vårt grundläggande råd är att inte ta med för ner för mycket prylar, packa hellre smart för att säkerställa att du kan hantera alla de utmaningar som kan tänkas dyka upp på nästa äventyr. 

Behöver du personlig hjälp med att hitta rätt sovsäck och liggunderlag?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av sovsäck eller liggunderlag som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om vår sovsäckar och liggunderlag och hjälper dig gärna att hitta produkterna som ger dig en underbar nattsömn.

Enkelt och smidigt att köpa sovsäck och liggunderlag från oss på Spobik

Att köpa sovsäckar och liggunderlag hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt produkt så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut din nya sovutrustning så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!